۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۱۷
کد خبر : 9742477
۱۹:۴۷

۱۴۰۴/۱۱/۰۸

تقویت آمادگی عملیاتی هلال احمر در هامون یک اولویت مشترک است

تقویت آمادگی عملیاتی هلال احمر در هامون یک اولویت مشترک است
در دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هامون با رئیس و کارکنان هلال احمر، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی با تأکید بر نقش حیاتی این نهاد در امدادرسانی، اعلام کرد که تقویت زیرساخت‌ها و آمادگی عملیاتی جمعیت هلال احمر شهرستان در برابر حوادث، یک اولویت جدی برای نهادهای نظامی و امدادی منطقه محسوب می‌شود و همکاری‌های سپاه و بسیج در این زمینه تقویت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، در راستای تعمیق تعاملات و حمایت از فعالین حوزه امداد و نجات، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده ناحیه، با هیئتی از جمعیت هلال احمر شهرستان هامون دیدار نمود. این نشست فرصتی برای ارزیابی نیازها و هم‌سو کردن برنامه‌های آتی دو نهاد خدمت‌رسان بود.

:small_blue_diamond:سرهنگ نکوئی در جمع کارکنان هلال احمر، ضمن اشاره به اهمیت کار آنان در حفظ آرامش و امنیت روانی جامعه، به ویژه پس از رخدادهای ناگوار، بر لزوم آمادگی همیشگی تأکید کرد و گفت: جمعیت هلال احمر، بازوی امدادی و انسان‌دوستانه نظام در کنار سپاه و بسیج است. ما در ناحیه مقاومت بسیج خود را موظف می‌دانیم که در هر طرح اجتماعی، فرهنگی و امدادی که نیازمند همکاری باشد، در کنار برادران و خواهران زحمتکش هلال احمر باشیم.

:small_blue_diamond:وی افزود:تجهیز نیروهای هلال احمر به آموزش‌های نوین و همچنین فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای پاسخگویی سریع به حوادث، اولویت مشترک ماست.به‌ویژه در شهرستان هامون که مستعد برخی مخاطرات طبیعی است، تقویت روحیه جهادی و آمادگی عملیاتی باید سرلوحه کار باشد."

:small_blue_diamond:فرمانده ناحیه همچنین افزود: "مأموریت امدادرسانی یک مأموریت مقدس است و سپاه و بسیج با تمام توان از این حرکت خداپسندانه حمایت خواهد کرد تا اطمینان حاصل کنیم که هیچ شهروند هامونی در لحظات بحرانی تنها نخواهد ماند."

:small_blue_diamond:در پایان این دیدار، مقرر شد کارگروهی مشترک برای تدوین برنامه‌های آموزشی و عملیاتی مشترک در آینده نزدیک تشکیل شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید