۲۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 16 September 2026
۰۲:۰۹
کد خبر : 9742512
۲۲:۴۱

۱۴۰۴/۱۱/۰۸

گزینه نظامی علیه ایران شکست خورده است/ آمریکایی ها به دنبال التهاب و تزریق ترس کاذب به جامعه ایران هستند

سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به تهدیدات نظامی مقامات آمریکایی‌ و رصد مستمر و هوشمند تحرکات نظامی آمریکایی‌ها در منطقه از سوی نیروهای مسلح ج.ا، گفت: تجربه جنگ ۱۲روزه نشان داد گزینه نظامی علیه ایران شکست خورده است و نیروهای مسلح ج.ا هستند که پایان بازی جنگ را با ابتکار عمل تعیین می کنند.

گزینه نظامی علیه ایران شکست خورده است/ آمریکایی ها به دنبال التهاب و تزریق ترس کاذب به جامعه ایران هستند

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،سردار علی محمد نائینی با اشاره به جنگ روانی آمریکایی‌ها در روزهای اخیر و تلاش آنان برای دیپلماسی زور و ارعاب اظهار کرد: ترساندن با تصویر سازی از جنگ و اعزام ناو هواپیمابر حربه قدیمی مقامات آمریکایی است.

 

سخنگوی سپاه پاسداران افزود: مقامات کاخ سفید در قبال مقاومت ایران در فتنه مسلحانه و جنگ ۱۲روزه در شرایط سردرگمی و استیصال قرار گرفته‌اند.

 

 وی تصریح کرد:پس از شکست سریع و سخت فتنه آمریکایی در ایران به شدت دنبال التهاب آفرینی و تزریق ترس کاذب به جامعه و مردم ایران هستند زیرا در هر اقدام ضدایرانی با سد مستحکم مردم و انسجام ملی ایرانیان مواجه شده اند. این بار هم تلاش دارند با جنگ روانی بر احساس و افکار مردم ایران تأثیرگذاری منفی داشته باشند. 

سردار نائینی  با اشاره به تلاش آمریکایی‌ها برای تهدیدات نظامی گفت : واقعیت حاکم بر میدان متفاوت از تبلیغات رسانه‌ای دشمن است.

وی با بیان اینکه بر وضعیت میدان مسلط هستیم و افتخار هم میکنیم که سپر ملت بزرگ ایران دربرابر هر توطئه‌ای هستیم ،اظهارکرد:این بار هم به مردم اطمینان خاطر می‌دهیم که بر رفتار و تحرکات دشمن مسلط هستیم و نسبت به همه سناریوهای دشمن، برنامه اقدام داریم.

سخنگوی سپاه پاسداران  با اشاره به اینکه دشمن ضربات مقدماتی ما در «العدید» را فراموش نکرده است،گفت: ما تجربه شکست دشمن در جنگ های مدرن، آنهم در مقیاس بزرگ و در خطرناک ترین و پیچیده ترین صحنه‌ها را داریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید