۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
21:59
کد خبر : 9742784
۲۰:۲۱

۱۴۰۴/۱۱/۱۰

دستگیری ۹ نفر از عوامل مسلح اغتشاشات در شهرستان کهگیلویه

 ۹ نفر از عاملان هدایتگر و لیدرهای مسلح محوری اغتشاشات اخیر در شهرستان کهگیلویه شناسایی و دستگیر شدند.

 

 


به گزارش خبرگزاری بسیج و به نقل از روابط عمومی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد؛ این افراد پس از رصد اطلاعاتی و پیگیری های مستمر و شناسایی توسط سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد در عملیات هایی جداگانه بازداشت شدند. براساس اطلاعات به دست آمده و اعترافات عناصر بازداشت شده، مشخص شد این افراد در قالب دو تیم  و یک شبکه سازمان یافته مسلح، قصد حمله مسلحانه و تیراندازی به سمت مامورین، تخریب اماکن دولتی و تهییج و تشویق اغتشاشگران برای حمله به مراکز درمانی، انتظامی و نظامی نقش موثری داشته اند که در اجرای اقدامات خود ناکام ماندند.

بر اساس این گزارش؛ با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد، اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی دستگاه قضایی و نیز هم افزایی سایر دستگاه های امنیتی بخش مهمی از عناصر اصلی شبکه تروریستی آمریکایی- صهیونیستی، در سطح استان زیر ضربه قرار گرفتند.

روابط عمومی سپاه فتح استان همچنین اعلام کرد، در روزهای آتی فیلم مربوط به دستگیری لیدر اصلی این شبکه خرابکار مسلح و اعترافات  بازداشت شدگان منتشر خواهد شد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید