
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، فرمانده لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا در آئین چهل و پنجمین سال گرامیداشت حماسه مردم آمل در حسینیه این لشکر گفت: غائله هجوم و جنایت گروهکهای ضد انقلاب در ششم بهمن ۶۰، با ایستادگی و مقاومت مردم آمل و شهرهای مازندران بخوبی جمع شد و در تاریخ به حماسه ای فاخر و ماندگار تبدیل گردید.
سرتیپ دوم پاسدارعبدالله صالحی افزود: رزمندگان شهرهای مازندران با حضور در شهر آمل و یاری مردم این شهر نشان دادند آمل و مازندران برای دفاع از انقلاب اسلام یکپارچه هستند و هر جا نیاز است برای انقلاب اسلامی پای کار می آیند.
وی ادامه داد: شهادت رزمندگانی از شهرهای مختلف استان مازندران چون آمل، بابل، قائمشهر و مینو دشت که آن زمان که در زمره مناطق استان مازندران به شمار می آمد، بیانگر این ادعاست.
سردار صالحی تاکید کرد: اگر امروز دشمنان از غائله ششم بهمن سال شصت آمل درس گرفته باشند خواهند فهمید که مردم در هر عصری پای نظام هستند و در مقابل با فتنه دشمنان و هجمه قائله گروهک های منافقین محکم تر از گذشته ایستاده اند.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|