۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۴۸
کد خبر : 9743339
۲۲:۴۳

۱۴۰۴/۱۱/۱۲
حجت الاسلام بهزاد جلالی

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج):

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج):
اگر سپاه نبود کشور هم نبود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج)؛ حجت الاسلام بهزاد جلالی گفت: سپاه پاسداران وظیفه خود می داند که از ملت های مظلوم و ستمدیده حمایت کند و در برابر زیاده گویی هایی دشمنان ایستادگی و از انقلاب اسلامی ایران دفاع نمایند.

وی بیان داشت: ماهم به نوبه خود اتحادیه اروپا را به این جهت که سپاه را تروریست نامیدند محکوم می کنیم.

حجت الاسلام جلالی افزود: و اتحادیه اروپا بدانند که سپاه پاسداران با این حربه ها و جو سازی های روانی از صحنه خارج نمی شود و حرفهای آنها کوچکترین خللی در کار و اقدام انقلابی آنها ایجاد نخواهد کرد.

این مقام مسئول با تاکید بر تداوم مسیر انقلاب اسلامی تصریح کرد: سپاه یک نیروی انقلابی و مردمی می باشد سپاه مولود انقلاب اسلامی و نور چشم ملت های آزاده و خارچشم دشمنان می باشد.

جلالی در پایان گفت : در ضمن اتحادیه اروپا باید خود را مدیون سپاه بداند چونکه اگر سپاه داعش را شکست نمی داد داعش اروپا را زیر چکمه های خود له می کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید