
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: همزمان با آغاز جشن های باشکوه دهه فجر و یادآوری طلوع خورشید پیروزی انقلاب اسلامی، مراسم نواختن زنگ انقلاب در مدرسه شهید نوری ممبینی شهرستان باغملک برگزار شد.
این مراسم که نمادی از تجدید پیمان نسل جدید با آرمان های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بود ، با حضور پرشور مسئولان ، خانواده های معظم شهدا ، اصحاب رسانه و جمع کثیری از دانشآموزان در دبیرستان شهید نوری ممبینی برگزار گردید و این آیین با تبریک آغاز دهه فجر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) ، رهبر فرزانه انقلاب، شهدای گرانقدر و مدیران پرتلاش شهرستان همراه بود.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گفت: این مدرسه که به نام پرافتخار شهید نوری ممبینی مزین شده است، به پاس خدمات ارزنده آن شهید به مردم، میزبان این رویداد است و این نام یادآور وظیفهای سنگین برای دانش آموزان امروز است.
بهمن تامرادیان نژاد افزود: همانگونه که دانش آموزان فداکار در سال ۱۳۵۷ در کنار امام خمینی (ره) ایستادند و نقشی کلیدی در پیروزی داشتند، دانش آموزان فعلی نیز باید با تبعیت از آرمان های انقلاب، در تمامی عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی بدرخشند و در تربیت نسلی انقلابی کوشا باشند.
وی خاطر نشان کرد: برگزاری این مراسم با هدف الگوسازی از شهید نوری ممبینی و تداوم مسیر نورانی انقلاب در میان جوانان و نوجوانان صورت پذیرفت تا دانش آموزان باغملک ، ادامه دهنده راه شهیدان بوده و برای ساختن ایرانی قوی تلاش کنند.
همچنین امام جمعه شهرستان با اشاره به تفاوت ویژه ۲۲ بهمن ماه امسال ، بر ضرورت هوشیاری و جمع کردن حواس مردم برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی بهمنی با یادآوری رشادت های امام خمینی (ره) در دوران انقلاب ، اظهار داشت: امام خمینی (ره) در آن دوران ، رشادت های بزرگی انجام دادند که منجر به استقلال و عزت ایران اسلامی شد.
وی با بیان اینکه امروزه با وجود شبهات و حرف های فراوان ، مرور تاریخ انقلاب امری ضروری است یادآور شد: امروز شبهات و حرف های زیادی مطرح میشود که ما باید تاریخ را مرور کنیم و بعد از ۴۷ سال ، حفظ انقلاب اسلامی وظیفه اصلی ماست و مردم ایران در سال ۵۷ با وحدت کلمه و اتکا به خداوند متعال، رژیم طاغوت را سرنگون کردند و نظامی مبتنی بر اسلام و مردم سالاری را بنیان نهادند و این حرکت تاریخی، الهام بخش ملت های آزادی خواه در سراسر جهان شد.
امام جمعه شهرستان با اشاره به اینکه انقلاب با خون هزاران شهید به ثمر نشسته و پاسداری از آن ، امانتی گران بها بر گردن همگان است گفت: از جوانان و نوجوانان میخواهم که با مطالعه تاریخ انقلاب و شناخت عمیق تر آرمان های امام (ره) و شهدا ، در مسیر پیشرفت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارند و نباید اجازه داد تلاش های دشمنان در کمرنگ جلوه دادن دستاورد های انقلاب موفق شود و بر لزوم تداوم روحیه انقلابی و بصیرت در مواجهه با چالش های امروزی تأکید کرد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان