۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۲۶
کد خبر : 9743423
۱۰:۱۳

۱۴۰۴/۱۱/۱۳

فرمانده سپاه شاهرود: راهبرد مقابله با تهدیدات دشمنان توجه به مسجد است

شاهرود_فرمانده سپاه ناحیه شاهرود، با تبیین دستاورد‌های انقلاب و الگوبرداری از دوران دفاع مقدس، بر نقش مساجد به‌عنوان کانون‌های محله محوری و پایگاه‌های مقابله با جنگ اقتصادی و فرهنگی دشمن تأکید کرد.

فرمانده سپاه شاهرود: راهبرد مقابله با تهدیدات دشمنان توجه به مسجد استبه گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ پاسدار محمدمهدی اسماعیلی، فرمانده سپاه ناحیه شاهرود، در گردهمایی ارکان مسجد محله محور حوزه بسیج مساجد و محلات خاتم‌الانبیا (ص) که در مسجد سجادیه شاهرود برگزار شد، با تأکید بر جایگاه محوری مسجد در انقلاب اسلامی، آن را کانون فعالیت‌های محلی و منشأ بسیج دانست.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی و توطئه‌های اقتصادی، رویکرد «محله محوری» را کلید حل مشکلات شهری و مقابله با تهدیدات برشمرد.

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود با بیان اینکه «انقلاب اسلامی ثمره محوریت مسجد است»، اظهار کرد: مسجد باید محفل جنب‌وجوش محله باشد و بسیج زاییده مسجد است.

وی این رویکرد را نقطه قوتی برای کشور معرفی کرد که در قالب «جنگ ۱۲ روزه مسجد محوری» بروزیافته است.

اسماعیلی بر لزوم توجه ویژه به امنیت در ابعاد مختلف محلی تأکید کرد و گفت: باید به سمت محله محوری برویم در مسجد و با محوریت امام‌جماعت، پایگاه بسیج و هیأت امنا تا مشکلات محلات حل شود.

وی هوشیاری در برابر تلاش رژیم صهیونیستی و موساد برای هماهنگی محلات و استفاده از آن در راستای اهدافشان را امری ضروری دانست.

در بخش دیگری از سخنان خود، وی به عملیات والفجر هشت و اهمیت حفاظت اطلاعات و گفتار اشاره کرد و الگوگیری از این مهم را ضروری خواند.

وی همچنین به توطئه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: این اغتشاشات قرار بوده در ۲۳ خرداد انجام شود و جمهوری اسلامی را نابود کنند و در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه انجام نشد و در شهریورماه رقم بخورد که نتوانستند و تلاش بر فشار اقتصادی آوردند و تحریم شدید کردند و از نظر ارز ما را تحت‌فشار قرار دادند.

اسماعیلی ادامه داد: دولت تصمیم گرفت ارز را آزاد کند تا بتوانند این فشار را کم کنند و با این عملکرد دشمنان سراغ آشوب و اغتشاشات رفتند و با کشته‌سازی زمینه حمله آمریکا را فراهم کنند که شکست خوردند، اما همچنان دنبال جنگ هستند.

این مراسم که به مناسبت دهه مبارک فجر و هفته حفاظت اطلاعات برگزار شد، با حضور ائمه جماعات، فرماندهان و اعضای شورای پایگاه‌های بسیج و با اجرای مولودی‌خوانی، ارائه نظرات فرماندهان پایگاه‌ها و تجلیل از ارکان محلات به پایان رسید.

عکاس محسن صنحتی
علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید