۲۳ / خرداد / ۱۴۰۵ - 13 June 2026
14:26
کد خبر : 9743809
۱۳:۱۶

۱۴۰۴/۱۱/۱۴

گروه‌های جهادی با روحیه ایثار و اخلاص؛ امید را در مناطق محروم زنده می‌کنند

زنجان_مسئول بسیج سازندگی استان زنجان گفت: ششمین جشنواره جهادگران نماد تلاش بی‌وقفه گروه‌های جهادی در عرصه خدمت‌رسانی است.

مراسم رونمایی از پوستر ششمین جشنواره جهادگران استان زنجان برگزار شد.

سرهنگ اقبال جهانبخشی در این آیین با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، از تلاش‌های گسترده نیروهای جهادی و گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی در سطح استان قدردانی کرد و اظهارداشت: در سطح استان یک هزار و ۴۰۸ گروه جهادی هستند که در عرصه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و فعالیت‌های جهادی در سال‌های اخیر نقش مؤثری در پاسخ به نیازهای اساسی مناطق مختلف استان ایفا کرده است.

وی با اشاره به سابقه برگزاری این رویداد افزود: ششمین جشنواره جهادگران ایران امسال با هدف معرفی و تجلیل از خدمات ارزشمند گروه‌های جهادی برگزار می‌شود و این جشنواره فرصتی برای نمایش دستاوردهای مردمی در حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی است.

این مسئول با بیان اینکه گروه‌های جهادی استان زنجان در عرصه‌های متنوعی فعال بوده‌اند بیان کرد: فعالیت ها در قالب اردوهای جهادی و طرح هجرت، مرمت و بازسازی واحدهای مسکونی، اجرای پروژه‌های آبرسانی، مرمت، بهسازی و زیباسازی مدارس و همچنین اقدامات فرهنگی خدمات رسانی از جمله حوزه‌هایی است که جهادگران خدمات شاخص و ماندگاری ارائه کرده‌اند.

مسئول بسیج سازندگی استان زنجان ادامه داد: این خدمات تنها بخشی از تلاش‌های گسترده نیروهای جهادی است که با روحیه ایثار، اخلاص و کار بی‌منت، در نقاط مختلف استان مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند و نقش مهمی در محرومیت‌زدایی ایفا می‌کنند.

جهانبخشی با قدردانی از همراهی دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی در پیشبرد برنامه‌های جهادی، تصریح کرد: برگزاری جشنواره جهادگران با هدف تبیین و ترویج فرهنگ جهادی و الگوسازی از اقدامات موفق گروه‌های جهادی انجام می‌شود تا این مسیر بیش از گذشته تقویت شود.

مسئول بسیج سازندگی استان زنجان در پایان ضمن تقدیر از همه جهادگران و دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد، ابراز امیدواری کرد: ششمین جشنواره جهادگران بتواند زمینه‌ساز هم‌افزایی بیشتر، انتقال تجربیات موفق و تقویت حرکت‌های جهادی در سطح استان شود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید