
به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، سردار محسن سهندی فرمانده سپاه انصارالمهدی( عج) استان زنجان در مراسم تکریم ومعارفه فرمانده ناحیه سپاه ابهر،ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان و دهه مبارک فجر، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه اخیر دشمنان در داخل ایران شبیه کودتا بود که سرکوب شد افزود:این جنایت کاران در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹دی ماه همانند داعش جنایتهای فجیع انجام دادند.
فرمانده سپاه انصارالمهدی( عج) استان زنجان در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش آمریکا و اسرائیل در اغتشاشات اخیرتصریح کرد:آمریکا منتظر شروع اغتشاشات در داخل ایران برای حمایت نبود! آمریکا خود عامل ایجاد اغتشاشات در داخل ایران بود وبا طراحی و برنامه ریزی برای اغتشاشات در ایران بودندو رژیم غاصب اسرائیل با کمک سرویس های جاسوسی مثل موساد و سیا به دنبال آنان از اغتشاشات در داخل ایران حمایت کردند.
سردار سهندی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب افزود: ملت ایران وقتی دیدند اغتشاشگران بدنبال آتش زدن مسجد و قرآن هستند، باحضور به موقع در خیابان ها از مقدسات خود دفاع واین بار هم در مقابل فتنه دشمنان، سربلند و پیروز شدند.
سردار سهندی ضمن قدردانی از زحمات خالصانه و دلسوزانه سرهنگ پاسدار علیرضا افشارو سرهنگ پاسداراحمدآقامیرزایی جانشین فرماندهی سپاه ناحیه ابهر در طول مسئولیت فرماندهی و جانشین فرمانده سپاه شهرستان ابهرقدر دانی نمود و سرهنگ پاسدار حسن اوصانلو به عنوان فرمانده جدید سپاه شهرستان ابهر و سرهنگ پاسدار علی محمدی به عنوان جانشین فرماندهی سپاه شهرستان ابهرمعارفه کرد.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|