
به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون ؛کارگاه تخصصی عفاف و حجاب با حضور جمع کثیری از بانوان بسیجی و فعالان فرهنگی در حوزه مقاومت بسیج کوثر برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، ارتقاء سطح آگاهی نسبت به فلسفه حجاب و اهمیت عفاف درونی و بیرونی عنوان شده است.
در این جلسه، حلیمه لطفی سرگزی به ابعاد عمیق عفاف اشاره کرد و گفت: «بزرگترین هدیهای که اسلام به زن ارزشمند داده است، کرامت و عفاف اوست. متأسفانه امروز دشمن تمام توان خود را به کار گرفته تا با عادیسازی بیبند و باری، این کرامت را هدف قرار دهد. حجاب ما، نماد مقاومت و سربلندی در برابر این تهاجم است.»
وی با تأکید بر نقش تربیتی بانوان در خانواده تصریح کرد: «عفاف یک حرکت اجتماعی است؛ زمانی که یک زن با عفاف و پوشش کامل در جامعه حضور پیدا میکند، در حقیقت ارزشهای اسلامی را فریاد میزند. وظیفه مربیان و خواهران بسیجی این است که این فرهنگ را درونی کرده و آن را به درستی به نسلهای بعد منتقل نمایند.»
در پایان کارگاه، شرکتکنندگان پرسشهای خود را درباره چالشهای پیشرو در زمینه عفاف و راهکارهای عملی برای ترویج این فریضه در محیطهای مختلف مطرح کردند و مقرر شد جلسات پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان دینی به صورت مستمر ادامه یابد.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|