۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:26
کد خبر : 9744355
۱۸:۴۸

۱۴۰۴/۱۱/۱۶

اختصاص هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای توسعه هنرستان‌های خوزستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از اختصاص یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه هنرستان‌های استان خبر داد و گفت: این اعتبار با پیگیری کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تامین شده است.

محمد سعیدی‌پور پنجشنبه در نشستی با موضوع توسعه فضاهای آموزشی در خوزستان که در محل این اداره‌کل برگزار شد، بیان کرد: این اعتبار با توافق و مشارکت صنایع و بانک‌های استان و در راستای تحقق نهضت توسعه عدالت آموزشی و تقویت آموزش‌های مهارتی تخصیص یافته است.

وی افزود: اعتبار اختصاص‌یافته به منظور توسعه، تکمیل و تجهیز هنرستان‌ها و فضاهای آموزشی استان خوزستان هزینه خواهد شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان ادامه داد: بر اساس توافق‌های انجام‌شده، شرکت پتروشیمی امیرکبیر متعهد به اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال و بانک رفاه کارگران نیز متعهد به اختصاص یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مسوولیت‌های اجتماعی و مشارکتی خود شده‌اند که این منابع در جهت توسعه، تکمیل و تجهیز هنرستان‌های استان هزینه می‌شود.

سعیدی‌پور با تاکید بر اهمیت راهبردی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: این اعتبارات نقش بسزایی در ارتقای زیرساخت‌های هنرستانی، به‌روزرسانی تجهیزات آموزشی و فراهم‌سازی بستر مناسب برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان متناسب با نیازهای واقعی بازار کار خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید