
به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان؛ همزمان با فرارسیدن ایامالله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، پایگاه شهید الهوردی اسفندک سپاه شهرستان سراوان، کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد را با هدف افزایش سطح آگاهی عمومی و صیانت از سلامت اجتماعی برگزار کرد.
شیرمحمد ناتوزهی، فرمانده پایگاه شهید الهوردی اسفندک، در حاشیه این کارگاه با اشاره به ضرورت توجه ویژه به مقوله پیشگیری از اعتیاد اظهار داشت: این کارگاه با هدف آگاهسازی اقشار مختلف جامعه بهویژه جوانان و نوجوانان نسبت به پیامدهای خانمانساز اعتیاد و ترویج سبک زندگی سالم و انقلابی برگزار شد.
وی با بیان اینکه دهه مبارک فجر یادآور ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی است، افزود: سلامت، کرامت انسانی و مصونیت نسلها از آسیبهای اجتماعی از جمله اولویتهای انقلاب اسلامی به شمار میرود و اجرای چنین برنامههایی در این ایام، پیوندی معنادار میان آرمانهای انقلاب و مسئولیتهای اجتماعی امروز ما ایجاد میکند.
فرمانده پایگاه شهید الهوردی اسفندک با تأکید بر لزوم مشارکت همگانی در مقابله با معضل اعتیاد تصریح کرد: مبارزه با اعتیاد صرفاً یک اقدام انتظامی نیست، بلکه یک جهاد فرهنگی، آموزشی و اجتماعی همهجانبه است که نیازمند همراهی نهادهای مردمی، فرهنگی و اجرایی است.
گفتنی است در این کارگاه آموزشی، شرکتکنندگان با موضوعاتی از جمله عوامل گرایش به اعتیاد، راهکارهای عملی مقابله با فشار همسالان و مهارتهای زندگی سالم آشنا شدند.