۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:40
کد خبر : 9744725
۱۰:۰۷

۱۴۰۴/۱۱/۱۸

محفل عظیم انس با قرآن در سراوان

همزمان با شب میلاد باسعادت حضرت مهدی موعود (عج)، محفل عظیم انس با قرآن کریم با حضور اقشار مختلف مردم مؤمن و انقلابی سراوان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان ؛ همزمان با فرارسیدن شب میلاد منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، محفل عظیم انس با قرآن کریم به منظور اعلام انزجار از اهانت‌های اخیر به کتاب هدایت و سعادت بشر، برگزار گردید.

 حجت الاسلام والمسلمین مختار سابکی،  مسئول عقیدتی نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستانی سراوان ضمن تبریک ایام فرخنده نیمه شعبان، هتک حرمت به قرآن کریم را توطئه‌ای ناجوانمردانه از سوی دشمنان اسلام دانست و اظهار داشت: قرآن کریم، منشور سعادت بشریت و چراغ راه هدایت است و اهانت به آن، اهانت به مقدسات بیش از یک میلیارد مسلمان در سراسر جهان تلقی می‌شود.

وی افزود: این‌گونه اقدامات سخیف و اهانت‌آمیز، نه تنها خللی در اراده مسلمانان برای پیروی از قرآن ایجاد نمی‌کند، بلکه غیرت دینی و اتحاد آنان را در برابر دشمنان اسلام بیش از پیش برمی‌انگیزد. ملت ما همواره در دفاع از ارزش‌های دینی و قرآنی پیشگام بوده و این بار نیز با حضوری قدرتمندانه در این محافل قرآنی، پیام محکومیت قاطع خود را به استکبار جهانی اعلام می‌دارد.

حجت الاسلام والمسلمین سابکی، همچنین به جایگاه ویژه قرآن کریم در نظام اسلامی و تأکیدات مقام معظم رهبری بر انس با قرآن اشاره کرد و خواستار تداوم این‌گونه برنامه‌ها در سطح مساجد و پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی شد. 

گفتنی است، در پایان این محفل معنوی، شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» انزجار قاطع خود را از عاملان هتک حرمت به قرآن کریم اعلام کرده و بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبری تجدید میثاق نمودند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید