
به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،سرهنگ مهدی پارسا صبح یکشنبه در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره رسانهای ابوذر استان گیلان در لاهیجان با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره رسانهای استان گیلان با شعار«خبرنگاران پرچمداران روایت حقیقت»،اظهار کرد: این جشنواره با هدف تربیت کادر در تراز انقلاب و تحقق جامعه رسانهای انقلابی برگزار شد.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با اشاره به تهدیدات دشمن در فضای مجازی، افزود: خبرنگاران در دفاع از بنیانهای انقلابی و اجتماعی نقش آفرین هستند
وی تصریح کرد:تلاش سازمان بسیج رسانه استان بر این بوده است که پاسخی به دشمن بدهد که با راهاندازی «تروریست مجازی»، بنیانهای فکری، انقلابی و اجتماعی را مورد سوال قرار داده است.
سرهنگ پارسابا اشاره به تولید محتوای خبرنگاران با محورهایی که در جشنواره ابوذر طرح شد،گفت :تولیدات رسانه ای خبرنگاران تأثیر بزرگی برای مقابله با هجمههای دشمن داشته است.
وی از رشد ۲۳ درصدی آثار در یازدهمین جشنواره رسانه از ابوذر گفت و تصریح کرد:۲هزارو ۵۷۰ اثر در ۹محور اصلی و ۷ محور بومی در ۱۱ قالب به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان افزود: از تعداد آثار دریافتی ۴۵ اثر در بخش های مختلف از سوی داوران برگزیده شدند.

