۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۴۷
کد خبر : 9745520
۱۹:۰۸

۱۴۰۴/۱۱/۲۰

تحصیل ۳ هزار و ۲۵۷ دانش‌آموز کم‌توان ذهنی در خوزستان

رئیس اداره آموزش پرورش استثنایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۳ هزار و ۲۵۷ دانش‌آموز کم‌توان ذهنی در مدارس استان مشغول به تحصیل هستند.

  به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علی ممبینی با اشاره به پوشش دانش‌آموزان کم‌توان ذهنی در مدارس خوزستان اظهار کرد: در استان خوزستان ۳ هزار و ۲۵۷ دانش‌آموز با چالش کم‌توانی ذهنی مشغول تحصیل هستند که یک هزار و ۵۸ نفر از این تعداد در شهر اهواز تحصیل می‌کنند.  

وی افزود: در استان خوزستان ۸۱ مدرسه برای این دانش‌آموزان دایر است و در این مدارس ۶۰۲ معلم در این مدارس مشغول به تدریس هستند. ۲۰ مدرسه از این تعداد با ۱۶۰ معلم در شهر اهواز مستقر هستند.  

ممبینی گفت: معلولیت در دانش‌آموزان شامل بینایی، شنوایی، جسمی و ذهنی می‌شود و بر اساس مشکلات و آسیب‌دیدگی شنوایی، مشکلات بینایی، اوتیسم و کم‌توان هوشی جداسازی می‌شوند.

رئیس اداره آموزش پرورش استثنایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان درباره دانش‌آموزان مبتلا به سندروم داون نیز بیان کرد: این کودکان هم مانند دیگر دانش‌آموزان کم‌توان ذهنی در مدارس استثنایی ثبت‌نام می‌شوند و این سندروم، معلولیتی جدا حساب نمی‌شود. البته تعداد دانش‌آموزان سندروم داون آنقدر زیاد نیست که بتوان برای آنها مدرسه‌ای جدا در نظر گرفت و نسبت به دیگر معلولیت‌ها تعداد کمتری دارند.

ممبینی اظهار داشت: در گروه سندروم داون مشکل اصلی، موضوع هوش است و به همین دلیل در نظام آموزشی شرط جداسازی برای آنها وجود ندارد و این دانش‌آموزان هم براساس نیروی انسانی، معلمان و فضای آموزشی در کنار دانش‌آموزان کم‌توان هستند و در استان خوزستان هم مشکل خاصی برای ثبت نام آنها وجود ندارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید