۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۵۹
کد خبر : 9746009
۰۷:۱۶

۱۴۰۴/۱۱/۲۲
گزارش تصویری/

برگزاری محفل انس با قرآن در امام‌زاده غیاث‌الدین محمد(ع) مشهد

برگزاری محفل انس با قرآن در امام‌زاده غیاث‌الدین محمد(ع) مشهد
همزمان با ایام‌الله دهه فجر و در واکنش به هتک حرمت به ساحت قرآن کریم، محفل باشکوه انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی و اساتید برجسته قرآنی در آستان مقدس امامزاده غیاث‌الدین محمد(ع) مشهد مقدس برگزار شد.  

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، در پی حوادث اخیر و هتک حرمت قرآن کریم توسط عناصر وابسته به استکبار جهانی و صهیونیسم، شامگاه سه‌شنبه، محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان و گروه‌های تواشیح بین‌المللی در امامزاده غیاث‌الدین محمد(ع) مشهد مقدس برگزار شد. این مراسم که با استقبال پرشور مردم و فعالان قرآنی همراه بود، جلوه‌ای از وحدت و دفاع امت اسلامی از حرمت قرآن کریم را به نمایش گذاشت.  

در این مراسم، حسین علمی، پیشکسوت قرآنی کشور، با اشاره به هدفمند بودن حملات اخیر به اماکن مذهبی و قرآن، گفت: دشمنان با برنامه‌ریزی دقیق به دنبال تضعیف باور دینی ملت‌ها هستند.

وی افزود: قرآن کتاب بیداری، آگاهی و مقاومت در برابر ظلم است و محتوای آن، هراس واقعی دشمنان اسلام را رقم زده است.  

علمی با اشاره به نقش قرآن در شکل‌دهی به جامعه‌های آزاد و مقاوم تصریح کرد: قرآن کریم ملت‌ها را به قیام علیه استکبار و فساد فرا می‌خواند و وعده داده است که آینده از آنِ مستضعفان مؤمن خواهد بود.

وی تأکید کرد: ایران اسلامی در حفظ و نشر معارف قرآنی پیشگام است و بر اساس روایات، پرچم‌دار قرآن در آخرالزمان خواهد بود.  

در ادامه، سعید حاجی‌ابراهیمی، مدیر اجرایی امامزاده غیاث‌الدین محمد(ع)، از برگزاری هفت محفل بزرگ قرآنی در بقاع متبرکه مشهد از ابتدای بهمن‌ماه خبر داد و گفت: محفل امشب به عنوان حسن ختام این برنامه‌ها با حضور قاریان بین‌المللی در آستان مقدس امامزاده غیاث‌الدین محمد(ع) برگزار شد.

وی با اشاره به جایگاه این امامزاده شریف که در میان مردم به «گنبد خشتی» معروف است، افزود: این مکان همواره پایگاه اجرای برنامه‌های دینی و قرآنی بوده و قرار است محافل ماهانه انس با قرآن در این آستان مقدس، هشتم هر ماه به نیت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) ادامه یابد.  

در پایان مراسم، بیانیه‌ای قرآنی با محتوای محکومیت هتک حرمت قرآن کریم و حمایت از جایگاه والای این کتاب آسمانی، با امضای اساتید قرآنی کشور قرائت شد تا یادآور شود که قرآن، محور بیداری امت اسلامی و نقشه راه مقابله با مستکبران است.

تعداد بازدید : 0
کد ویدیو
حبیبه رضائی
نویسنده: حبیبه رضائی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید