
به گزارش خبرنگار بسيج گتوند همزمان با چهلوهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در شهرستان گتوند از ساعت ۱۰ صبح آغاز شد.
راهپیمایان با افتخار مسیر از پیش تعیین شده از مصلای امام خمینی(ره) تا گلزار شهدای این شهرستان را پیمودند.
در این گردهمایی عظیم، اقشار مختلف مردم از جمله جوانان، زنان، مردان و کودکان با در دست داشتن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران و تصاویر بنیانگذار کبیر انقلاب و شهدا، بیعت مجدد خود را با آرمانهای امام راحل و شهدا اعلام کردند.
فضا با سر دادن شعارهای یکپارچهای چون "الله اکبر"، "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر منافق" حال و هوایی انقلابی داشت.
راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن با همان شکوه و حضور پرشور در دیگر نقاط شهرستان گتوند از جمله شهرهای ترکالکی، سماله، صالحشهر، جنت مکان و روستاهای تابعه نیز برگزار شد و وحدت و یکپارچگی آحاد ملت را به نمایش گذاشت.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|