۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۳۸
کد خبر : 9746286
۲۲:۰۹

۱۴۰۴/۱۱/۲۲
حجت‌الاسلام غفاری:

۲۲ بهمن نماد استقلال و اقتدار ملت ایران است

۲۲ بهمن نماد استقلال و اقتدار ملت ایران است
همدان- مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه اسدآباد با بیان اینکه ۲۲ بهمن نماد استقلال و اقتدار ملت ایران است، گفت: پیشرفت‌های دفاعی کشور دشمنان را ناامید کرده است.
۲۲ بهمن نماد استقلال و اقتدار ملت ایران است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام محمد غفاری در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه در شهر آجین با گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: بیست‌ودوم بهمن روزی است که ملت ایران با تکیه بر ایمان به خداوند متعال در برابر زورگویان عالم ایستاد و به تاریخ اعلام کرد «ما می‌توانیم».

وی با بیان اینکه ۲۲ بهمن نماد استقلال و اقتدار ملت ایران است، گفت: پیشرفت‌های دفاعی کشور دشمنان را ناامید کرده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اسدآباد با اشاره به شرایط ایران پیش از انقلاب افزود: دشمنان این ملت نمی‌خواستند ایران مستقل و پیشرفته باشد، اما انقلاب اسلامی با قطع دست بیگانگان، مسیر عزت و پیشرفت را برای کشور هموار کرد و امروز ثمرات آن در عرصه‌های مختلف به‌ویژه حوزه دفاعی و موشکی آشکار است.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها و تهدیدها خللی در اراده ملت ایران ایجاد نکرده است، تصریح کرد: دشمنان تلاش دارند با فشارهای اقتصادی و جنگ روانی، ترس را در دل مردم بیندازند، اما ملت ایران که دل‌هایشان با خداست، هرگز در برابر ناو، ناوچه و جنگنده‌های دشمن عقب‌نشینی نخواهد کرد.

غفاری با اشاره به ایستادگی ملت ایران در دوران دفاع مقدس گفت: در جنگ تحمیلی، همه دنیا مقابل ایران قرار گرفت، اما نتوانست حتی یک وجب از خاک کشور را تصرف کند و این ایستادگی، نشانه ایمان و بصیرت مردم بود.

وی در ادامه با قدردانی از حضور پرشور مردم ولایتمدار شهر آجین، خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران، از خداوند متعال خواست انقلاب اسلامی را به انقلاب حضرت مهدی(عج) متصل و رهبر معظم انقلاب را در پناه خود حفظ کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید