۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۰۱
کد خبر : 9747563
۱۰:۳۳

۱۴۰۴/۱۱/۳۰

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند خواستار حل ریشه‌ای مشکلات مساجد شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند خواستار حل ریشه‌ای مشکلات مساجد شد
سرهنگ پاسدار علی جعفری با تأکید بر جایگاه محوری مسجد در نظام اسلامی، خواستار حل ریشه‌ای مشکلات ساختمانی مساجد و رفع اختلافات میان هیأت امنای برخی مساجد شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار بسيج گتوند سرهنگ پاسدار علی جعفری در قرارگاه راهبردی و پشتیبانی مساجد با تأکید بر جایگاه محوری مسجد در نظام اسلامی، خواستار حل ریشه‌ای مشکلات ساختمانی مساجد و رفع اختلافات میان هیأت امنای برخی مساجد شهرستان شد.

وی با اشاره به ضرورت احیای مساجد فاقد امام جماعت، پیشنهاد داد: مسئولان ادارات و همچنین مسئولان قضایی شهرستان از جمله دادستان و رئیس دادگستری، به‌صورت هفتگی در مساجد مختلف حضور یافته و در میان نمازگزاران حاضر شوند. این حضور می‌تواند ضمن تقویت پیوند مردم با دستگاه قضا، زمینه را برای رفع سریع‌تر مشکلات محلات فراهم آورد.

علی جعفری همچنین بر لزوم تشکیل «مجمع خیرین مساجد» تأکید کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و خیرین نیک‌اندیش، می‌توان نسبت به تعمیر و بهسازی مساجد فرسوده و نیازمند بازسازی اقدام عاجلی انجام داد.

جلسه قرارگاه راهبردی و پشتیبانی مساجد با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ،امام جمعه، فرماندار، رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه و مدیران حوزه‌های علمیه برادران و خواهران برگزار شد و در آن مصوبات مهمی برای ساماندهی مساجد و تقویت ارتباط مردم با این پایگاه‌های دینی به تصویب رسید.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید