۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
05:45
کد خبر : 9747857
۲۱:۴۰

۱۴۰۴/۱۲/۰۱
امام جمعه کلات؛

رمضان: فرصت بندگی، استحکام اراده و انس با قرآن

امام جمعه کلات، با تبریک ماه رمضان، این ایام را فرصت طاعت و انس با قرآن دانست و بر تأثیرات مثبت روزه در استحکام اراده و کاهش اضطراب تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از کلات؛ همزمان با نخستین جمعه از ماه مبارک رمضان، آیین عبادی-سیاسی نماز جمعه شهرستان کلات با حضور چشمگیر خواهران و برادران مؤمن، در فضایی معنوی برگزار شد.

حجت‌الاسلام محسن تسلیخ، امام جمعه شهرستان کلات در خطبه‌های این هفته، با تبریک فرا رسیدن ماه رمضان، این ماه را مایه بندگی، طاعت و بهره‌مندی از فیوضات الهی توصیف کرد و گفت: براساس حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، هرگاه در رمضان یک آیه از قرآن تلاوت شود، پاداش آن برابر با کسى است که در سایر ماه‌ها قرآن را ختم کرده است.

وی با اشاره به  اهمیت انس با قرآن در این ایام، مؤمنان را به بهره‌گیری هرچه بیشتر از فرصت معنوی رمضان دعوت و اظهار کرد: روزه از مهم‌ترین تکالیف اهل تقوا است، آثار و برکات فراوانی دارد.

امام جمعه کلات، استحکام اراده و تقویت قدرت تصمیم‌گیری را از پیامدهای روزه برشمرد و افزود: روزه آرام‌بخش است و می‌تواند اضطراب و استرس را کاهش دهد و زمینه برای رشد معنوی و خودسازی فراهم سازد.

وی در خطبه دوم نماز جمعه کلات به تشریح رویدادها و تحولات روز منطقه پرداخت و با اشاره به وضعیت دشمنان، بر هوشیاری و بصیرت مردم در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید و خاطرنشان کرد: دشمنان ایران اسلامی امروز، در موقعیتی هستند که با شکست و بن‌بست راهبردی روبه‌رو شده‌اند.

انتهای خبر/

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید