۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۰۵
کد خبر : 9748694
۱۵:۱۴

۱۴۰۴/۱۲/۰۷
با حضور وزیر صمت؛

شرکت نساجی ایران‌ریس در شهرستان البرز مورد بهره‌برداری قرار گرفت 

شرکت نساجی ایران‌ریس در شهرستان البرز مورد بهره‌برداری قرار گرفت 
با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت و همراهی محمد نوذری استاندار قزوین واحد تولیدی شرکت نساجی «ایران‌ریس» به بهره‌برداری رسید.

قزوین_ به گزارش بسیج، با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت و همراهی محمد نوذری استاندار قزوین واحد تولیدی شرکت نساجی «ایران‌ریس» به بهره‌برداری رسید.

 

این واحد دومین پروژه صنعتی افتتاح‌شده در جریان سفر وزیر صمت به استان قزوین بود.

 

شرکت نساجی «ایران‌ریس» با ظرفیت تولید سالانه ۱۱ هزار و ۸۵۰ تن انواع نخ ویسکوز و پلی‌استر در نمره‌های ۳۰ تا ۶۰، با هدف توسعه زنجیره تولید صنایع نساجی و کاهش وابستگی به واردات نخ راه‌اندازی شده است. محصولات این شرکت در صنایع پارچه‌بافی، گردبافی و فرش‌بافی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 این واحد صنعتی در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۱۳ هزار متر مربع در شهرک صنعتی البرز احداث شده و برای ۵۰۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید