
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج سپاه از زاهدان ، سرگرد پاسدار حسن بزی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی نصرت آباد اظهار داشت : بدین وسیله از همت بلند و قلب پرمهر خیرین گرانقدر ، کمال تشکر و قدردانی را دارم. آنها با هزینه هایی که تقبل کردند، زمینه ساخت ۸ واحد سرویس بهداشتی مناسب برای خانواده محترم منطقه نصرت آباد را فراهم آوردند.
وی افزود: یکی از مهمترین دغدغه های خانواده ها نداشتن سرویس بهداشتی استاندارد در منزل آنها است. متأسفانه برخی از خانواده های عزیز به دلیل شرایط سخت مالی، سالهاست که از داشتن این حق اولیه محروم هستند.
مهرنسا نارویی مسئول گروه جهادی شهید ابراهیم هادی نیز گفت: با کمک خیرین بزرگوار و همچنین سید روحالله سجادی رئیس کمیته خادمین شهدای شهرستان زاهدان ، امروز با عنایت خداوند و کمک بی دریغ خیرین نیکوکار، پروژه ساخت ۸ سرویس بهداشتی برای خانوادها آغاز شده و این اقدام ارزشمند که با نظارت کارشناسان در سریعترین زمان ممکن انجام شد.
وی ادامه داد:این ساخت و ساز شامل؛ کاشی کاری، و نصب تجهیزات کامل است،هزینه ساخت هر سرویس بهداشتی ساده باکیفیت، حدود مبلغ ۳۰,میلیون تومان می باشد.
وی تصریح کرد: این حرکت زیبا، نمونه بارزی از همدلی و نوع دوستی در جامعه ماست. از تمامی خیرینی که در این مسیر قدم برمیدارند، صمیمانه سپاسگزاریم،