۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:30
کد خبر : 9749145
۲۱:۰۵

۱۴۰۴/۱۲/۱۱

تقویت روحیه جهادی و معنوی جامعه

بانوان بسیجی حوزه مقاومت کوثر(س) ناحیه هامون با برپایی «سفره‌های صلوات خانگی»، یاد و خاطره شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه و سایر شهدا را زنده نگه داشته و با استمداد از الطاف الهی، با هدف حفظ وحدت و طلب سلامتی برای تمامی رزمندگان سلحشور اسلام، به تقویت روحیه جهادی و معنوی جامعه پرداختند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون ؛ در این مراسم معنوی که در مسجد جامع شهر علی اکبر برگزار شد، مادران و خواهران مؤمن با تلاوت صلوات خاصه و ذکر دعا، بر استمرار راه شهدا و پاسداری از آرمان‌های انقلاب تأکید کردند.

محبوبه رستگار، فرمانده حوزه مقاومت بسیج کوثر ناحیه هامون، در حاشیه این برنامه با اشاره به اهمیت این حرکت مردمی اظهار داشت: «امروز بیش از هر زمان دیگری، حفظ وحدت کلمه و انسجام ملی، سنگر مستحکمی در برابر نقشه‌های دشمن است.

وی افزود: حضور پرشور خانواده‌ها پای سفره‌های صلوات، نشان‌دهنده عمق ارادت مردم به مکتب ولایت و دعای خالصانه آن‌ها برای پیروزی و سربلندی مدافعان عزت کشور، یعنی رزمندگان اسلام است. 

 همچنین یادآور شد: ما با این توسل، پیمان خود را با آرمان‌های امامین انقلاب تازه می‌کنیم و از خداوند متعال طلب می‌کنیم  حافظ جان تمامی کسانی باشد که در مسیر حق قدم برمی‌دارند.»

این اقدام در ماه مبارک رمضان، فرصتی برای ترویج فرهنگ صلوات و یادآوری نقش کلیدی خانواده‌ها در پشتیبانی معنوی از جبهه‌های حق علیه باطل تلقی می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید