۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
18:47
کد خبر : 9749241
۱۵:۱۵

۱۴۰۴/۱۲/۱۲
مسوول سازمان بسیج طلاب استان قزوین؛

حضور در میدان و در کنار رزمندگان امنیت‌ آفرین، فریضه است 

حجت‌الاسلام کردلو گفت: در شرایط کنونی فریضه است که همه ما در میدان و در کنار رزمندگان که شبانه روز در تلاش هستند تا امنیت کشور عزیزمان را حفظ کنند، باشیم.

قزوین_ به گزارش بسیج، جلسه هماهنگی مسوول سازمان بسیج طلاب استان قزوین با مدیرکل و مدیران مدارس علمیه خواهران استان قزوین برای اقدامات جهادی در شرایط حساس کنونی کشور برگزار شد.

حجت الاسلام مهدی کردلو مسوول سازمان بسیج طلاب استان قزوین در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات جهادی در شرایط کنونی کشور با مدیرکل و مدیران مدارس علمیه خواهران استان قزوین بیان کرد: عمل به سیره ائمه اطهار علیهم السلام و هر آنچه از اولیا خدا شنیده بودیم را در وجود و زندگی رهبر شهید حضرت آیت الله امام خامنه ای (رضوان الله تعالی علیه ) دیدیم.

وی افزود: سفارش رهبر شهیدمان جهاد تبیین بود و ما سربازان آن امام شهید باید در عرصه جهاد تبیین تا آخرین نفس تلاش کنیم و در شرایط کنونی فریضه است که همه ما در میدان و در کنار رزمندگان که شبانه روز در تلاش هستند تا امنیت کشور عزیزمان را حفظ کنند، باشیم.

حجت الاسلام رضا کاظم‌لو مدیر حوزه‌های علمیه استان نیز با اشاره به شهادت قائد امت اسلامی رهبر عزیز که این شهادت ثمره وقف کردن عمر چندین ساله حضرت آقا بود در این راه انقلاب و با تأکید بر حفظ کردن روحیه در شرایط جنگی و حساس گفت: همه شما سربازان ولایت و مبلغان وظیفه دارید و داریم به جامعه تزریق روحیه و امید و ایمان ببخشیم و اتحاد و همدلی و انسجام در جامعه را حفظ کنیم.

گفتنی است در ادامه این جلسه، مدیران و مسوولین فرهنگی حوزه‌های علمیه قزوین به بیان نقطه نظرات و ارائه راهکار جهت فعالیت مبلغات درعرصه حساس کنونی کشور پرداختند

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید