
به گزارش خبرگزاری بسیج ایرانشهر _ سرهنگ پاسدار محمد قورزایی فرمانده جدید سپاه شهرستان ایرانشهر باحضورسرمزارشهداوتجدید میثاق باامام شهدا فعالیت خود را در شهرستان آغاز کرد.
وی هدف از غبارروبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدا را تجدید بیعت با آرمان های این عزیزان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست ، که موجب می شود انسان بدون نگاه به جنبه مادی کاری ،آن را انجام دهد.
وی ادامه داد:ما آرامش و امنیت خود را مدیون خون تمام شهیدان هستیم شهیدانی که از جان و مال و خانواده خود دل کندند وبا جهاد در راه خدا ودفاع از ناموس و وطن خود را فدا کردند، آری باید یادشان را زنده نگه داریم تا از نسل جوان امروز قاسم سلیمانی هایی برای نسل فردا به یادگار بگذاریم.
وی بیان کرد شهیدان مابه عنوان نمادهای ایثار و فداکاری واز خودگذشتگی هستند وهمواره باید در یاد و خاطره همه ماباقی بمانند چون آن ها با جانفشانی خودآرامش وامنیت امروز ما را فراهم کردند ان شاالله ماهم بتوانیم ادامه دهنده راه آنها باشیم.