۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۰۵
کد خبر : 9749661
۱۷:۴۶

۱۴۰۴/۱۲/۱۵
فرمانده سپاه صاحب‌الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین؛

ملت بزرگ ایران، دشمن را پشیمان خواهد کرد/با قلبی مطمئن و باوری راسخ در میدان نبرد ایستاده‌ایم

ملت بزرگ ایران، دشمن را پشیمان خواهد کرد/با قلبی مطمئن و باوری راسخ در میدان نبرد ایستاده‌ایم
سردار رفیعی‌آتانی با تأکید بر ایستادگی ۴۶ ساله ملت ایران در برابر دشمنان انقلاب اسلامی گفت: دشمنان بدانند ملت امام حسینی، آنان را پشیمان خواهد کرد و نیروهای مسلح امروز آماده‌تر از همیشه برای دفاع از آرمان‌های انقلاب در میدان حاضرند.

قروین_ به گزارش بسیج، سردار رستمعلی رفیعی آتانی در سخنرانی بین خطبه‌های نماز جمعه تاکستان با اشاره به حوادث اخیر کشور اظهار کرد: مردم ولایتمدار تاکستان طی روزهای اخیر با حضور پرشور خود در اجتماعات و راهپیمایی‌های شبانه گرامیداشت رهبر شهید انقلاب، حماسه‌ای دیگر آفریدند و برگ زرین دیگری بر افتخارات این خطه افزودند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان با محاسبات اشتباه خود تصور می‌کردند با تحمیل جنگ و به شهادت رساندن امام خامنه‌ای، نقشه‌های آنان یکی پس از دیگری اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: امروز همانند ۴۶ سال گذشته، دشمنان به محاسبات غلط خود پی برده‌اند و می‌دانند راه و مسیر روشن امام شهید ما همچنان ادامه دارد.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین بارزترین ویژگی رهبر شهید انقلاب را حضور در خط مقدم مبارزه دانست و گفت: ایشان با ایمان به خدا و باور به مردم، وارد این میدان شد و با تمام وجود مردم را دوست داشت، تا جایی که فرمود حتی آنان که مرا دوست ندارند، من آن‌ها را دوست دارم و برایشان دعا می‌کنم.

 

سردار رفیعی آتانی با اشاره به سه دهه مهم و ثبت شده در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: اولین دهه، دهه فجر بود که با پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن ۵۷، خداوند این هدیه را به ملت بزرگ ایران اعطا کرد. دومین دهه، دهه مقاومت بود که با شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شکل گرفت و این رستاخیز عظیم مقاومت، محصول خون شهید سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت است.

 

وی اضافه کرد: سومین دهه، دهه قدر است که اما شهید ما، آن را رقم زد. ایشان با شهادت مظلومانه خود تا شب‌های قدر پیش رو، دهه قدری برای ملت ایران خلق کردند.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین با اشاره به عملیات غرورآفرین کربلای ۵ در دفاع مقدس ۸ ساله، گفت: آن عملیات به فرموده فرماندهان، شب قدر نظام جمهوری اسلامی بود. هر کس در آن شب در کربلای ۵ حاضر بود، بی‌شک اگر در کربلا بود، در اردوگاه حسین بن علی(ع) بود. امروز نیز هر کس در شب‌های قدر در خیابان و مسجد حضور داشته باشد، بی‌شک اگر در کربلا بود، در کنار حسین بن علی(ع) قرار می‌گرفت.

 

سردار رفیعی آتانی خطاب به دشمنان نظام اسلامی عنوان کرد: ما از زبان نیروی مقتدر مسلح ملت ایران می‌گوییم که شما پشیمان شده‌اید و پشیمان خواهید شد. در باور شما نمی‌گنجید که روز پایگاه‌های‌تان مورد هدف موشک‌های ما قرار گیرد اما امروز ما بالاتر از آن را نیز هدف گرفته‌ایم.

 

وی افزود: دشمنان طاقت جنگ سه روزه را ندارند، در حالی که ما ۴۶ سال است در این میدان ایستاده‌ایم و با ملت امام حسینی، آنان را پشیمان خواهیم کرد.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران اسلامی آماده‌تر از آن چیزی هستند که دشمن تصور کند، خاطرنشان کرد: ما مشتاق شهادتیم و از چیزی که برای رسیدن به آن لحظه‌شماری می‌کنیم، هراسی نداریم. ما ملت امام حسینیم و با قلبی مطمئن و باوری راسخ در این میدان حاضریم.

 

انتهای پیام/۱۰۰۵


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید