۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
11:14
کد خبر : 9749887
۱۳:۲۷

۱۴۰۴/۱۲/۱۷

مشکلی در تأمین فرآورده‌های نفتی استان سمنان وجود ندارد

شاهرود_مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه شاهرود گفت: هیچ‌گونه مشکل و کمبودی در زمینه تأمین سوخت در استان وجودندارد.

مشکلی در تأمین فرآورده‌های نفتی استان سمنان وجود نداردبه گزارش خبرگزاری بسیج، حسین عبدلی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه شاهرود، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در شاهرود، اظهار کرد: تمامی جایگاه‌های عرضه سوخت در این منطقه به صورت شبانه‌روزی مشغول ارائه خدمت به مردم هستند و شهروندان، مسافران بابت تأمین سوخت هیچ‌گونه نگرانی نداشته باشند.

وی با بیان اینکه همکاران در ستاد منطقه و نواحی تابعه، به صورت مستمر وضعیت موجودی سوخت در مجاری عرضه را رصد نموده افزود: گشت‌های کنترل عملیاتی و آزمون کمی و کیفی از جایگاه‌ها به طور منظم در حال انجام است و از مردم تقاضا دارد فقط در صورت نیاز، با اولویت استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی، به جایگاه‌های عرضه سوخت مراجعه و ضمن حفظ آرامش خود از تردد‌های غیرضروری پرهیز کنند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه شاهرود، تاکیدکرد: از رانندگان خودرو‌های دوگانه‌سوز تقاضا داریم در این مدت استفاده از گاز سی‌ان‌جی را مقدم قرار دهند، تا شاهد تشکیل صف‌های طولانی و ترافیک در جایگاه‌ها نباشیم.

منطقه شاهرود با ۹۴ باب جایگاه عرضه سوخت مایع و ۴۳ باب جایگاه عرضه سی‌ان‌جی نقش مهمی در سوخت‌رسانی محور مواصلاتی کشور را ایفا می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید