۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۰۸
کد خبر : 9751559
۱۳:۲۲

۱۴۰۴/۱۲/۲۷

سازمان بسیج هنرمندان با انتشار پیام تسلیت شهادت سردار غلارضا سلیمانی ریاست سازمان بسیج مستضعفین را تبریک و تسلیت گفت

سازمان بسیج هنرمندان با انتشار پیام تسلیت شهادت سردار غلارضا سلیمانی ریاست سازمان بسیج مستضعفین را تبریک و تسلیت گفت
سازمان بسیج هنرمندان با انتشار پیام تسلیت شهادت سردار غلارضا سلیمانی ریاست سازمان بسیج مستضعفین را تبریک و تسلیت گفت.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور؛ سازمان بسیج هنرمندان با انتشار پیام تسلیت شهادت سردار غلارضا سلیمانی ریاست سازمان بسیج مستضعفین را تبریک و تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فی سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

با کمال تأسف با خبر شدیم فرمانده دانشمند و هنردوستمان، سردار غلامرضا سلیمانی به درجه شهادت نایل آمد، ایشان حقیقتا مدیری هنرفهم و هنردوست و حامی هنرمندان متعهد بود، در دوره ایشان فعالیت‌های هنری بسیج رونقی صد چندان گرفت، تولید فیلم‌های سینمایی جذاب، حرفه‌ای و با کیفیت در این سازمان چند برابر شد و جشنواره‌های هنری با ارتقای کیفی روبرو شدند، ایشان به تنهایی بار ارتقای سطح فعالیت‌های هنری در شهرستان‌ها و مناطق دوردست را برعهده داشت و برای هنرمندان مناطق کم برخوردار پدری مهربان بود.
حتی در بهبوهه جنگ حاضر نیز فرمانده شهیدمان از هنر و هنرمندان غافل نبود و آخرین پیام زمان حیاتشان خطاب به هنرمندان بود که در آن خاضعانه از هنرمندان کشورمان قدردانی کرده بودند.
از خداوند جمیل صاحب جمال می‌خواهیم روح مبارک ایشان را قرین اولیاء قرار داده و راهشان را جاوید نماید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید