۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
04:59
کد خبر : 9752385
۱۳:۳۹

۱۴۰۵/۰۱/۱۲

پیکر شهید مدافع وطن «غلامحسن محمدی» در مجن آرام گرفت

شاهرود_آیین تشییع و تدفین شهید مدافع وطن «غلامحسن محمدی» در شاهرود و مجن برگزار شد و پیکر مطهر این شهید در گلزار شهدای زادگاهش آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار بسیج، مراسم تشییع پیکر شهید مدافع وطن دکتر غلامحسن محمدی در شاهرود و شهر مجن با حضور پرشور اقشار مختلف مردم و مسؤولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

در این مراسم که از معراج الشهدای شاهرود آغاز شد، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا، استاندار سمنان، ائمه جمعه شاهرود و مجن، فرماندهان نظامی و انتظامی و سایر مسؤولان حضور داشتند و بعد از اقامه نماز توسط امام جمعه شاهرود، پیکر این شهید به شهر مجن منتقل و در آنجا نیز تشییع شد و در گلزار مطهر شهدای این شهر آرام گرفت.

شهید حسن محمدی، مشاور دبیر شورای امنیت ملی روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ در کنار رهبر شهید انقلاب اسلامی به شهادت رسید و از پیکر ایشان چیزی باقی نمانده و به سختی با دی ان ای شناسایی شده است.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید