۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۸:۲۲
کد خبر : 9752478
۱۸:۲۲

۱۴۰۵/۰۱/۱۳

اعزام جهادگران شهرداری نیشابور به مناطق آسیب‌دیده تهران

اعزام جهادگران شهرداری نیشابور به مناطق آسیب‌دیده تهران
شهردار نیشابور گفت: تیمی جهادی از نیروهای عمرانی و خدماتی شهرداری نیشابور راهی تهران شدند تا در کنار دیگر نیروهای امدادی، سهمی در خدمت‌رسانی و بازسازی به مناطق آسیب‌دیده داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، سیدحسن میرفانی اظهار کرد: نیروهای جهادگر و خودم شهرداری نیشابور، متشکل از هشت نفر از نیروهای متخصص شهرداری نیشابور است که با روحیه‌ای سرشار از همدلی و مسئولیت‌پذیری، به مدت پنج روز در مناطق آسیب‌دیده حضور خواهند داشت.

وی افزود: این جهادگران در زمینه‌هایی همچون پاکسازی، آواربرداری، ساماندهی محیط شهری و انجام فعالیت‌های عمرانی و خدماتی به مردم این مناطق خدمت‌رسانی می‌کنند.

شهردار نیشابور با اشاره به اینکه اعضای این گروه جهادی با انگیزه کمک به هم‌میهنانی که روزهای سختی را پشت سر می‌گذارند، ادامه داد: تلاش جهادگران این است با کار و تلاش بی‌وقفه، بخشی از آثار خسارت‌ها را کاهش دهند و گامی هرچند کوچک در مسیر بازگشت آرامش و امید به این مناطق بردارند.

انتهای خبر/

انسیه سعادتی
نویسنده: انسیه سعادتی

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید