
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، پژمان اختری اظهار کرد: با اتمام تعمیرات نیمه اساسی، واحد شماره دو نیروگاه شهید مفتح به ظرفیت ۲۵۰ مگاوات در ساعت ۲۱ روز جمعه ۲۱ فروردین با موفقیت به شبکه سراسری برق متصل شد.
وی افزود: در این دوره از تعمیرات قلیا شویی ریهیت، اکونومایزر و ایرهیتر،اسیدشویی بویلر و کندانسور تعمیرات داکت و فریمهای زیر ایرهیتر؛ رفع مشکلات سیستم کنترل توربین و تعویض سیل رینگهای توربین از جمله مواردی است که با موفقیت به انجام رسید.
معاون تولید نیروگاه شهید مفتح عنوان کرد: اسیدشویی بویلر برای اولین بار از زمان راه اندازی در واحد دو با موفقیت و با توان پرسنل جهادگر نیروگاه انجام شد که قطعا اثرات آن در پیک تابستان و افزایش تولید نمایان خواهد شد.
وی با اشاره به روند آماده سازی واحدهای این نیروگاه برای پیک تابستان وبا گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان اضافه کرد: با وجود تمام مشکلات و سختیها وشرایط جنگ تحمیلی چهل روزه، پرسنل نیروگاه با تعهدی مثال زدنی تمامی واحدهای نیروگاه شهید مفتح را تا پیش از آغاز فصل گرما با حداکثر توان در خدمت شبکه سراسری برق کشور قرار خواهند داد.
انتهای پیام/
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان