۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۷
کد خبر : 9754256
۱۸:۰۶

۱۴۰۵/۰۱/۲۶
نباتی:

راهبرد شورای ائتلاف همدان افزایش مشارکت حداکثری و انتخاب نخبگان است

راهبرد شورای ائتلاف همدان افزایش مشارکت حداکثری و انتخاب نخبگان است
همدان-رئیس شورای ائتلاف استان همدان گفت: راهبرد اصلی شورای ائتلاف، بالا بردن مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات است.
راهبرد شورای ائتلاف همدان افزایش مشارکت حداکثری و انتخاب نخبگان است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محمد نباتی در نشست خبری با اصحاب رسانه که با موضوع انتخابات شورای اسلامی شهر برگزار شد، ضمن تسلیت و تبریک شهادت رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: مردم همدان در رخدادهای مختلف کشور به خصوص در انتخابات نقش بسیار موثر و تعیین کننده‌ای دارند.

وی با بیان اینکه از مهم‌ترین خدمات، فراهم کردن زمینه برای انتخاب افراد کارآمد و نخبه در انتخابات پیش رو است، افزود: همدان در سال‌های گذشته در انتخابات نقش‌آفرین بوده و توانسته نیروهای انقلابی را جذب کند و تاکنون خوش درخشیده و پای کار آمدند و توانستند اعتماد مردم را جلب کنند.

رئیس شورای ائتلاف استان همدان گفت: راهبرد اصلی شورای ائتلاف، بالا بردن مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات است، هرچقدر حضور مردم بالاتر رود تراز مملکت ما بالا می‌رود و کارآمدی نظام در سطح ملی و بین‌المللی بیشتر نمایان خواهد شد.

وی ابراز کرد: یکی از عرصه‌هایی که دشمن چشم به آن دوخته است عرصه انتخابات است که اگر مردم پای کار نیایند در افکار عمومی جهان و در سطح بین الملل نیز تاثیرگذار است.

نباتی عنوان کرد: راهبرد دوم این است که مصادیقی را در قالب فرایند علمی، اصولی و با در نظر گرفتن نظرات سایر افرادی که پای کار هستند، انتخاب کنیم که بتوانند خدمات شایسته به مردم ارائه دهند که کارآمدی نظام بالا رود.

وی بیان کرد: از جمله شاخص‌های مدنظر برای این انتخابات و نامزدها؛ اعتقاد و التزام به اسلام و مبانی اسلام و قانون اساسی، روحیه جهادی، توانمندی و کارآمدی، پاکدستی و سلامت اداری و مالی، روحیه کار جمعی و دوری از دودستگی و برخورداری از تخصص در حوزه های فرهنگی، شهرسازی، عمران، معماری، محیط زیست، گردشگری و آگاهی و بصیرت است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی استان همدان در خصوص افرادی که از احزاب مختلف در این دوره از انتخابات شرکت کردند، گفت: ۳۶ نفر از داوطلبان بکارگیری شدند، یعنی تقریبا سه برابر ظرفیت لازم انتخاب شده و قرار است از فردا مصاحبه‌ها و ارزیابی‌های آنها آغاز شود، ‌از بین این افراد لیست نهایی 11 نفر برای شورای استان همدان انتخاب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نقاط قوت و ضعف افراد شناسایی شده، در بیش از ۱۵ جلسه تخصصی مورد بررسی قرار گرفتند و نقاط ضعفی که وجود داشت بررسی شد که بسیار کارساز بوده و اصلاحات اساسی انجام و تقویت شد و در برخی از بزنگاه ها تلاش کردیم ورود پیدا کنیم.

نباتی یادآور شد: این شورا از احزابی که همسو هستند میثاق نامه توشیح کرده و برای نامزدهای نهایی میثاق نامه های جداگانه تنظیم خواهد کرد تا شاخص هایی که تعیین شده اند مورد توجه قرار گیرد. در این دوره شورای ائتلاف را باید پررنگ تر و کارآمدتر کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید