به گزارش خبرنگار بسیج، در نخستین روز از دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها، جمعی از مسئولین کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود، با نماینده ولی فقیه و امام جمعه شاهرود دیدار کردند.
حجتالاسلام والمسلمین عباس امینی امام جمعه شاهرود در این دیدار که در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان، فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت را تبریک گفت و با اشاره به ولادت پیشروی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) اظهار کرد: امروز حضور خادمیاران رضوی برای خدمترسانی به یکی از ارکان مساجد تبدیل شده و این موضوع باید مورد توجه ویژه هیئت امنای مساجد و ائمه جماعت قرار گیرد.
امام جمعه شاهرود با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه میان مردم و مسئولان، خادمیاران را به حضور در میدان تبیین مسائل تبلیغی و روشنگری فراخواند و افزود: ایجاد وحدت در جامعه و نگهداری از اتحاد مقدسی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تأکید فرمودهاند، از وظایف همگانی به ویژه خادمیاران رضوی است.
وی در ادامه با قدردانی از تکتک خدمات ارائهشده توسط خادمیاران رضوی در شهرستان شاهرود، بر لزوم اولویتبندی خدمات بر اساس شرایط منطقه و مسائل روز تأکید کرد و گفت: این رویکرد میتواند در رشد و شکوفایی شهر نیز نقشی مؤثر ایفا کند.
گفتنی است در ابتدای این دیدار، مرتضی احمدیان دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود، گزارشی از خدمات انجامشده در سال ۱۴۰۴ ارائه کرد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان