۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
21:35
کد خبر : 9754994
۲۰:۲۲

۱۴۰۵/۰۱/۳۱
مسئول بسیج طلاب کشور تصریح کرد؛

شکست اهداف دشمن در نبرد نظامی و تغییر نظام / با پشتوانه مردم، شروط خود را در میز مذاکره دیکته کردیم

حجت‌الاسلام والمسلمین اینانلوفر با اشاره به ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف شوم خود مبنی بر تغییر نظام، حضور حماسی و ۵۰ روزه مردم در خیابان‌ها را عامل اصلی خنثی شدن این توطئه‌ها دانست.

شکست اهداف دشمن در نبرد نظامی و تغییر نظام / با پشتوانه مردم، شروط خود را در میز مذاکره دیکته کردیم

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی اینانلوفر، مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تبریز، به بررسی ابعاد نبرد اخیر ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین روند مذاکرات پرداخت.

مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور با اشاره به اهداف دشمن از آغاز نبرد اظهار داشت: در بحث جنگ و ارزیابی پیروزی، باید به اهداف مهاجم نگاه کرد. دشمن صراحتاً اعلام کرده بود که برای تغییر رژیم جمهوری اسلامی اقدام می‌کند و بر این اساس حملاتش را طراحی کرد. آن‌ها تصور می‌کردند مردم ناراضی هستند و با این حمله، به نفع آن‌ها به خیابان‌ها خواهند آمد و در نهایت این امر منجر به تغییر نظام می‌شود.

وی افزود: اما در صحنه عمل، اتفاقی برعکس رخ داد. بله، دشمن خونخوار به کشور عزیزمان حمله کرد، اما مردم برای حمایت از نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بیرون آمدند. خداوند نصرتش را در قالب حضور مردم مشمول این نظام کرد و نقشه‌های دشمن بر آب شد. دشمن نتوانست به اهداف شوم خود در نبرد نظامی برسد و ما پیروزی در جنگ را با این شاخصه ارزیابی می‌کنیم.

حجت الاسلام اینانلوفر با تجلیل از مقاومت مردمی تصریح کرد: هم‌اکنون پنجاه شب است که مردم آگاه و شجاع ما با پرچم جمهوری اسلامی در کف خیابان‌ها حضور دارند و نگذاشتند نقشه‌های دشمن به ثمر بنشیند. ما در نبرد نظامی موفق شدیم و دشمن را به زانو درآوردیم. در این نبرد ناجوانمردانه، فرماندهان عزیز ما و در رأس آن‌ها مقام معظم رهبری به شهادت رسیدند که برای ما سخت و گران بود، اما آنچه دل مردم را شاد کرد، ناکامی دشمن در این عرصه بود.

وی با اشاره به عملیات‌های نظامی انجام شده گفت: ما جواب‌های دندان‌شکنی دادیم. با پشتوانه این مردم، سرزمین‌های اشغالی را با موشک هدف قرار دادیم و تقریباً ۱۷ نقطه و پایگاه راداری آن‌ها که بسیار شکننده بود، مورد اصابت قرار گرفت و باعث زمین‌گیر شدن آن‌ها شد.

حجت‌الاسلام اینانلوفر در بخش دیگری از سخنان خود به روند مذاکرات اشاره کرد و افزود: بخشی از فرآیند جنگ در مذاکرات تعریف می‌شود. ما به پشتوانه قدرت نظامی و حضور مردم، در میز مذاکرات حاضر شدیم. علی‌رغم اینکه دشمنان درخواست مذاکره دادند که این خود نشانه استیصال آن‌ها و قدرت ماست، ما مشتاقانه عمل نکردیم بلکه شرط‌گذار بودیم و محل و زمان را انتخاب کردیم.

وی ادامه داد: مذاکره‌کنندگان ما شروط ده‌گانه‌ای را به عنوان مبنای مذاکره اعلام کردند که مورد قبول دشمنان و آمریکا قرار گرفت. میز مذاکره نیز بخشی از عملیات نظامی ماست. زمانی که طرف مقابل از پذیرش بخش‌هایی از درخواست‌های ایران استنکاف کرد، این ما بودیم که مقتدرانه میز مذاکرات را ترک کردیم. اکنون نیز اعلام کرده‌ایم هر زمان قرار باشد پای میز بیاییم، با همین ادبیات و شروط حاضر خواهیم شد و هیچ اصراری بر مذاکره نداریم؛ اگر لازم باشد جنگ را در صحنه نبرد ادامه خواهیم داد.

وی با اشاره به تدابیر و زحمات رهبر شهید در طول ۳۷ سال زعامت جامعه بیان کرد: ما این اقتدار را مدیون مقام معظم رهبری و شهید عظیم‌الشأنمان هستیم که نیروهای مسلح را قدرتمند کردند و مردم را پدرانه تربیت نمودند تا در بزنگاه‌ها چنین عمل کنند. همان‌طور که حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای فرمودند، مردم در برهه‌ای از زمان هم کشور را رهبری و هم فرماندهی کردند. در آن یک هفته‌ای که هنوز مقام معظم رهبری توسط خبرگان انتخاب نشده بودند، مردم این خلأ را پر کردند و الان نیز پشتیبانی و هدایت می‌کنند.

مسئول بسیج طلاب کشور در پایان خاطرنشان کرد: مردم ما تربیت‌شدگان مکتب امام حسین (ع) هستند که شعار "هیهات منا الذله" را سر دادند. ما با امثال یزیدهای زمان بیعت نمی‌کنیم. ان‌شاءالله خداوند به برکت این حضور مقتدرانه و خون مطهر شهدای جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات، نصرتش را بر این کشور کامل بفرماید و همان‌طور که رهبر شهید ما وعده دادند، مردم طعم شیرین پیروزی را در آینده خواهند چشید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید