۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:36
کد خبر : 9755006
۰۹:۰۲

۱۴۰۵/۰۲/۰۱

تجلیل از یادگاران شهید والامقام حاج عبدالرسول فتحی‌نیا در اجتماع بزرگ «دختران ایران‌زمین» گتوند

همزمان با سالروز میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) و روز دختر، در مراسمی باشکوه از دختران سردار سرافراز سپاه اسلام، شهید حاج عبدالرسول فتحی‌نیا، تجلیل به عمل آمد.

 

به گزارش خبرنگار بسيج گتوند اجتماع بزرگ و حماسی «دختران ایران‌زمین» شهرستان گتوند، همزمان با آغاز دهه کرامت، با حضور پرشور مردم، مسئولان و دختران دهه هشتادی و نودی برگزار شد.

در بخشی از این مراسم به پاس مجاهدت‌های خالصانه سردار شهید حاج عبدالرسول فتحی‌نیا در راه دفاع از وطن و ارزش‌های اسلامی، از یادگاران عزیز این شهید والامقام تجلیل شد.

امام جمعه شهرستان گتوند، در این مراسم با تبریک روز دختر اظهار داشت: دختران شهدا، پرچمداران عزت و حیای فاطمی در جامعه هستند. تکریم این عزیزان در روزی که متعلق به کریمه اهل‌بیت است، یادآور این نکته است که امنیت و آرامش امروز دختران ایران‌زمین، مرهون ایثار و ازخودگذشتگی پدرانی همچون شهید فتحی‌نیا است.

گفتنی است این اجتماع مردمی با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، سرودهای دسته‌جمعی و اهدا جوایز به دختران همراه بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید