۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
18:51
کد خبر : 9755028
۰۲:۰۰

۱۴۰۵/۰۲/۰۱

اطاعت محض از رهبری، راه پیروزی و خوشبختی است

حجت‌ الاسلام فاطمی در جمع مردم زاهدان، بر ضرورت پیروی کامل از رهبری تأکید کرد و اظهار داشت: حضور مردم در صحنه، بزرگترین عامل اقتدار کشور است. وی همچنین شایعات درباره سلامت رهبری را تکذیب و از آمادگی کشور برای مذاکرات مقتدرانه خبر داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زاهدان؛ حجت‌ الاسلام والمسلمین فاطمی در جمع مردم ولایت‌ مدار زاهدان، اظهار داشت: حضور شما مردم در خیابان‌ ها، بزرگترین جنگ بر علیه استکبار است. شما با حضور خود، پیام اقتدار را به دشمنان میرسانید. هیچ ابرقدرتی نمی‌ تواند در برابر ملت متحد ایران پیروز شود. نکته اصلی این است که کلید پیروزی ما، اطاعت از ولایت فقیه و رهبری است.

وی با بیان اینکه امروز در جنگی تمام عیار علیه دشمنان اسلام هستیم، تصریح کرد: در این مسیر، نباید جوگیرانه عمل کنیم، بلکه باید با بصیرت و تدبیر، تابع محض رهبری باشیم. سخنان و اوامر رهبر معظم انقلاب، فصل الخطاب است و ما باید در هر شرایطی، چه جنگ و چه صلح، مطیع ایشان باشیم.

حجت‌ الاسلام فاطمی شایعات منتشر شده در خصوص وضعیت سلامت رهبر معظم انقلاب را کاملاً بی‌ اساس دانست و گفت: رهبر عزیز ما در صحت و سلامت کامل هستند و کشور را با اقتدار رهبری می‌ کنند.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری در خصوص عدم اقدام نسنجیده، خاطرنشان کرد: ما هم برای جنگ و هم برای مذاکرات مقتدرانه آمادگی داریم؛ مذاکراتی که در آن یک‌طرفه امتیاز ندهیم و در مقابل، امتیازی نیز دریافت کنیم.

وی افزود: چه در جنگ و چه در صلح و مذاکره، باید تابع امر رهبری باشیم. بدانید که تنها راه پیروزی و خوشبختی، اطاعت تمام و کمال از ایشان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید