۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
20:27
کد خبر : 9755173
۲۰:۵۰

۱۴۰۵/۰۲/۰۱
مثبت سوژه:

روایت ایمان و خدمت؛ بانوان جهادی ساری چگونه امید را به روستاها بازگرداندند؟

گروه جهادی حوزه حضرت نرجس شهرستان ساری، با تکیه بر ایمان، همت و کار بی‌منت، از سال ۱۴۰۳ فعالیت خود را آغاز کرده و امروز به یکی از جریان‌های اثرگذار در حوزه آموزش اشتغال‌زایی و فعالیت‌های فرهنگی در روستاهای بخش رودپی شمالی ساری تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مریم روی‌گر، سرگروه جهادی حوزه حضرت نرجس شهرستان ساری، در تشریح فعالیت‌های این گروه با اشاره به آغاز مسیر خدمت از سال ۱۴۰۳ گفت: «بسم الله الرحمن الرحیم؛ ما فعالیت خود را با همکاری جهاد سازندگی و بسیج سازندگی آغاز کردیم و در نخستین گام، برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای اشتغال‌آفرینی را در روستاهای بخش رودپی شمالی در دستور کار قرار دادیم.»

وی افزود: «در ادامه مسیر، تلاش کردیم دامنه فعالیت‌ها را گسترش دهیم؛ برگزاری کلاس‌های سواد رسانه‌ای برای ارتقای آگاهی عمومی، اجرای جشن تکلیف برای نوجوانان منطقه، برگزاری مسابقات قرآنی و همچنین پخت و توزیع اطعام برای بسیجیان مستقر در ایست و بازرسی‌ها از جمله اقدامات ما بوده است.»

سرگروه این گروه جهادی با تأکید بر روحیه معنوی حاکم بر فعالیت‌ها خاطرنشان کرد: «اعضای این گروه با نیت خالصانه، برای رضای خدا و بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت مادی فعالیت می‌کنند و همین اخلاص، عامل اصلی تداوم و برکت کارها بوده است.»

روی‌گر با بیان اینکه آثار این تلاش‌ها تنها به جامعه هدف محدود نشده، تصریح کرد: «ما برکت کار جهادی را در زندگی شخصی خود نیز به‌وضوح احساس کرده‌ایم و خود را مدیون این مسیر می‌دانیم. خدمت به مردم، به‌ویژه در مناطق محروم، برای ما فرصتی الهی است که امیدواریم خداوند این توفیق را از ما نگیرد.»

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های آینده این گروه گفت: «توسعه فعالیت‌های اشتغال‌محور، افزایش پوشش آموزشی در حوزه مهارت‌های زندگی و تقویت برنامه‌های فرهنگی و دینی از جمله اهداف پیش‌روی ماست تا بتوانیم نقش مؤثرتری در توانمندسازی جامعه محلی ایفا کنیم.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید