۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۵۱
کد خبر : 9756590
۱۲:۵۵

۱۴۰۵/۰۲/۱۰
غلامی خبر داد

جمع‌آوری ۱۱۹ میلیون تومان وجه نقد و طلا در گلریزان مردمی نهاوند برای جبهه مقاومت

جمع‌آوری ۱۱۹ میلیون تومان وجه نقد و طلا در گلریزان مردمی نهاوند برای جبهه مقاومت
همدان-مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه نهاوند از برگزاری گلریزان مردمی پشتیبانی از جبهه مقاومت در این شهرستان خبر داد و گفت: در این برنامه تاکنون ۱۱۹ میلیون تومان وجه نقد، یک النگوی طلا، سه سکه پارسیان و... جمع‌آوری شده است.
جمع‌آوری ۱۱۹ میلیون تومان وجه نقد و طلا در گلریزان مردمی نهاوند برای جبهه مقاومت

عالیه غلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در نهاوند از برگزاری گلریزان مردمی پشتیبانی جنگ در شهرستان نهاوند خبر داد و اظهار کرد: در این راستا با توجه به حضور پرشور بانوان و خانواده‌ها در این حرکت خداپسندانه، موکب بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه نهاوند با نیت حمایت از جبهه مقاومت برپا شد.

وی افزود: تاکنون مبلغ ۱۱۹ میلیون تومان وجه نقد، یک النگوی طلا به همراه سه سکه پارسیان، ۶ تخته پتو و مقادیر قابل توجهی خشکبار و حبوبات جمع‌آوری شده است که همگی به نیت یاری‌رسانی به رزمندگان جبهه مقاومت اهدا شده‌اند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه نهاوند با تأکید بر روحیه ایثار و همدلی مردم نهاوند افزود: این گلریزان مردمی همچنان ادامه دارد و در روزهای آینده در شهرهای گیان و فیروزان نیز برگزار خواهد شد تا دامنه این همبستگی و حمایت گسترده‌تر شود.

وی به بخش معنوی این برنامه اشاره کرد و گفت: در حاشیه این مراسم، حاضران با آیت‌الله العظمی امام سید مجتبی خامنه‌ای(مدظله العالی) تجدید عهد کردند و با نوشتن دل‌نوشته‌هایی بر تصویر ایشان، بار دیگر بر پایبندی خود به آرمان‌های امام و شهدا تأکید کردند.

غلامی ادامه داد: در کنار این اقدامات، گروه جهادی خواهران در روز میلاد حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) نیز با پخت آش نذری و توزیع آن میان مردم، جلوه‌ای زیبا از همدلی، خدمت‌رسانی و کار جهادی را به نمایش گذاشتند.

وی خاطرنشان کرد: حضور پرشور بانوان نهاوندی نشان داد که زنان این سرزمین همواره در خط مقدم حمایت از آرمان‌های انقلاب و مقاومت قرار دارند و این مسیر نورانی با قوت و انسجام بیشتری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید