۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
11:14
کد خبر : 9756783
۱۴:۳۳

۱۴۰۵/۰۲/۱۱

دشمن چشم به عصبانیت مردم از تورم دوخته/کارگران مصداق خلیفه‌الله هستند

شاهرود_امام جمعه موقت شاهرود از سه سناریوی پیش روی جنگ تحمیلی سوم گفت و وضعیت «نه جنگ نه صلح» را محتمل‌ترین حالت دانست و تأکید کرد: دشمن عجله ندارد، اما اراده خداوند بر ناکامی او رقم خورده است.

دشمن چشم به عصبانیت مردم از تورم دوخته/کارگران مصداق خلیفه‌الله هستندبه گزارش خبرنگار بسیج، حجت‌الاسلام احمد نظری، امام جمعه موقت شاهرود، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلی پیامبر اعظم (ص) برگزار شد، با تبریک روز ملی خلیج فارس و گرامیداشت اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز، به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: «فصل جدید موقعیت سرمایه راهبردی و هم‌سرنوشت بودن با همسایگان خلیج فارس از نکات کلیدی پیام رهبری است. اگر بر وضعیت خلیج فارس اشراف کامل داشته باشیم و محکم بایستیم، ۹ شرط برای تحقق این سرمایه راهبردی محقق می‌شود.»

وی به مناسبت ۱۱ اردیبهشت، روز جهانی کار و کارگر، اظهار داشت: کار کردن در راستای مصداق «خلیفه‌اللهی» است. قرآن دو بار صفت «بدیع» را به کار برده که به معنای نوآوری و پیوستگی است؛ خداوند همواره فعال و پویاست و انسان نیز خلیفه خداست. کارگران مصداق بارز خلافت الهی هستند. هرکس در این دنیا بیشتر تلاش کند، در آن دنیا راحت‌تر است. کار مهم است نه صرف پول درآوردن؛ کار و تلاش، ماهیت آخرتی دارد و همه کارگران بدانند در مسیر خلیفه‌الله کار می‌کنند.

نظری با تبریک ۱۲ اردیبهشت، سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، از معلمان تقدیر کرد و افزود: دو معلم شهید انقلاب داریم؛ شهید مطهری و امام خمینی (ره). خداوند در قرآن بر علم‌اندوزی تأکید فراوان دارد.

امام جمعه موقت شاهرود در مهم‌ترین بخش سخنان خود به تحلیل وضعیت جنگ تحمیلی سوم پرداخت و گفت: در شرایط کنونی در سکوت خبری، سه حالت قابل تصور است، حالت خوش‌بینانه که توافقی که ما به کمتر از پذیرش ۱۰ شرط تن نمی‌دهیم، حالت بدبینانه: تلاش فریبکارانه دشمن برای ادامه جنگ و حالت میانه که دشمن می‌خواهد وضعیت «نه جنگ، نه صلح» را حفظ کند تا دنیا و ایران را در همین شرایط نگه دارد و به اهدافش برسد.

وی محتمل‌ترین وضعیت را حالت سوم دانست و تأکید کرد: دشمن عجله ندارد و وقت می‌خواهد، اما مثل همیشه محاسباتش غلط است. اراده خداوند را نمی‌فهمند و به حساب نمی‌آورند، در حالی که وعده‌های الهی حتماً محقق خواهد شد و مقدمات آن فراهم است. پیروزی نهایی با یاوران الهی است.

نظری با تأکید بر ضرورت تقویت وحدت ملی، خاطرنشان کرد: دشمن تلاش دارد وحدت ملی را بشکند در حالی که این وحدت از احکام واجب الهی است. باید تحمل و تاب‌آوری را بالا ببریم؛ تازه به میقات رسیده‌ایم و ۳۲ میلیون نفر ثبت‌نام کرده‌اند. مدیریت جهادی داخلی برای مهار تورم و مشکلات اقتصادی ضروری است. دشمن دوست دارد تورم بالا برود و مردم عصبانی شوند؛ چشم امید او به همین است. مردم، مدیران و مسئولان باید در یک «جنگ ستادی و جهادی» عمل کرده و مشکلات را با درایت حل کنند.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید