۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
06:13
کد خبر : 9757207
۱۷:۲۰

۱۴۰۵/۰۲/۱۳

آمریکا زیر موشک‌های ایران به زانو درآمد

فرمانده پیشکسوت دوران دفاع مقدس گفت: ملت ایران بدانند که آمریکا زیر موشک‌های دوربرد جمهوری اسلامی به زانو درآمده و اسرائیل با خاک یکسان شده است.

آمریکا زیر موشک‌های ایران به زانو درآمد

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از گناباد، سردار علی مولوی حقیقی، فرمانده پیشکسوت یگان‌های رزم خراسان در دوران دفاع مقدس، در اجتماع بزرگ قرار عاشقی که با حضور جانفدایان و یگان‌های رزم و یادگاران دفاع مقدس در گناباد برگزار شده بود، اظهار کرد: همه شما برادران و خواهران مؤمن، همواره تبعیت از مسئولین و حضور در میادین را به عنوان یک تکلیف شرعی و انقلابی در زندگی خود لحاظ کرده‌اید.

وی افزود: مهم‌ترین نکته این است که آنچه اسلام بر دوش ما نهاده، مبارزه با کفر، شرک و نفاق است. تفاوت عمده حکومت اسلامی با سایر حکومت‌ها در مسئله توحید و خداپرستی است.

مولوی حقیقی با اشاره به تقابل همیشگی حق و باطل بیان کرد: جمهوری اسلامی و استکبار جهانی دو جریان حق و باطل در طول تاریخ بوده‌اند. مردم ایران در طول انقلاب تا امروز، موفق‌ترین آزمون‌ها را در بحران‌ها پشت سر گذاشته‌اند.

وی با گرامیداشت یاد شهدا و یادگاران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ما در جنگ ۸ ساله، جنگ ۱۲ روزه، جنگ ۴۰ روزه و مقاومت رمضان، همان راه دفاع مقدس را طی کردیم با این تفاوت که در ۸ سال دفاع مقدس، دشمن پشت سر دولت صدام بود، اما امروز شخص اول آمریکا و رژیم صهیونیستی فرمانده میدان جنگ علیه ما هستند.

این فرمانده پیشکسوت با تأکید بر قدرت دفاعی ایران تصریح کرد: در جنگی که تا امروز ادامه دارد، آمریکا و اسرائیل توانایی و قدرت دفاعی موشکی ما را باور نمی‌کردند. حتی کشورهای همسایه که حافظ منافع آمریکا بودند، به رغم اخطار جمهوری اسلامی، حرف ما را باور نمی‌کردند. اما یک لحظه دیدند که جمهوری اسلامی هم آمریکا را می‌زند، هم اسرائیل را و هم پایگاه‌های منافع آمریکا را. آمریکا در این جنگ شکست خورد.

مولوی حقیقی با شعار الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر، خطاب به مردم گفت: ملت ایران بدانند که آمریکا زیر موشک‌های دوربرد جمهوری اسلامی به زانو درآمده و اسرائیل با خاک یکسان شده است. اما بنگاه‌های تبلیغاتی دشمن نمی‌گذارند مردم دنیا این واقعیت را ببینند. متأسفانه برخی بنگاه‌های تبلیغاتی داخلی نیز نقاط قوت ما را نادیده می‌گیرند.

وی هشدار داد: ما در آستانه جنگ دیگری هستیم. مراقب منافقین باشید. دشمن می‌خواهد اختلاف را در جامعه ادامه دهد. من به مسئولان در سطوح مختلف می‌گویم: با مردم صادق باشید. مردم خیلی خوب می‌توانند تشخیص بدهند که شما صادق هستید یا دروغگو.

فرمانده پیشکسوت دفاع مقدس در پایان با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در صحنه گفت: آن خواهری که کم‌حجاب بود آمد، آن برادری که انقلاب را قبول نداشت آمد. مراقب باشید با اینها طوری رفتار نکنید که از شما جدا شوند. اینها رویش‌های این مقطع از انقلاب هستند. من به عنوان یک کهنه‌رزمنده، پا به پای جوانان برای دفاع همه‌جانبه از انقلاب آماده‌ام. 

تعداد بازدید : 1
کد ویدیو


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید