۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
16:04
کد خبر : 9757225
۱۳:۵۲

۱۴۰۵/۰۲/۱۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) تاکید کرد:

رمز پیروزی بر توطئه‌های دشمن؛ هماهنگی دیپلماسی و میدان

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) با اشاره به استراتژی جدید دشمن پس از شکست گفت: دشمن از جنگ سخت به جنگ نرم اقتصادی و روانی روی آورده‌ بنابراین راه مقابله با این دسیسه هم‌افزایی دیپلماسی و میدان است.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا رستگار در نشست بصیرتی گردان هفتم امنیتی امام علی(ع) که به همت یگان امنیتی ویژه شهدای سپاه امام رضا(ع) برگزار شد، با بیان اینکه نبرد بین حق و باطل از صدر اسلام وجود دارد، گفت: آنچه اهمیت دارد این است که ما در جریان جنگ بین حق و باطل باید  طرف درست تاریخ و کنار حق قرار بگیریم.

وی با بیان اینکه از ابتدای خلقت حق با ولایت و امامت بوده است، افزود: تاریخ معاصر طی قرن‌های گذشته شاهد ریزش‌ها و رویش‌های متعددی بوده که باعث عاقبت بخیری و عاقبت به شری افراد بسیاری شده لذا باید نسبت به وقایع تاریخی تفکر کنیم تا بتوانیم در دو راهی حق و باطل، مسیر درست را انتخاب کنیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) افزود: دین مبین اسلام برای تشخیص حق پارامترهای متعددی ارائه کرده که یکی از آن‌ها تبعیت محض از ولی فقیه است اما امروزه دشمنان در پی تضعیف جایگاه ولایت فقیه و ضربه زدن به کیان انقلاب اسلامی و کشور هستند.

حجت الاسلام رستگار برنامه دشمن را بعد از شکست در جنگ رمضان که مغلوب قدرت موشکی و نظامی جمهوری اسلامی ایران شدند، فشار اقتصادی در قالب تحریم و اختلاف افکنی با تکرار واژه‌هایی همچون تندرو و میانه‌رو دانست و اضافه کرد: طبق گفته فرماندهان و مسئولان برای مقابله با نقشه شوم استکبر جهانی، هماهنگی میان دیپلماسی و میدان ضروری است.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید