۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۲:۲۴
کد خبر : 9757273
۱۷:۵۷

۱۴۰۵/۰۲/۱۳
در باغملک؛

رقابت پینگ‌پنگ بازان کارگر به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهرستان باغملک

حجت الاسلام والمسلمین عسکری گفت: برگزاری چنین رویدادهایی موجب انسجام هرچه بیشتر نیروهای کارگری می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: حجت‌الاسلام والمسلمین محمود عسکری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ، از برگزاری مسابقات تنیس روی میز به همت بسیج کارگری ناحیه مقاومت و به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی خبر داد.

 وی این رقابت‌ ها را گامی مؤثر در جهت نشاط آفرینی و ارتقای سلامت جسمانی میان قشر کارگر دانست و بر نقش ورزش در تقویت روحیه جهادی و کار تیمی تأکید کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ، با اشاره به استقبال پرشور کارگران شرکت‌کننده در این مسابقات خاطرنشان کرد: هفته عقیدتی سیاسی فرصت مغتنمی است تا با تلفیق برنامه‌ های فرهنگی، بصیرتی و ورزشی، به ابعاد مختلف شخصیت کارگران بسیجی توجه شود.

 وی افزود: برگزاری چنین رویدادهایی موجب انسجام هرچه بیشتر نیروهای کارگری و افزایش آمادگی آنان در عرصه‌های مختلف خواهد شد. 

حجت‌الاسلام عسکری از تلاش‌های بسیج کارگری و ادارات همکار در برگزاری این رویداد ورزشی تقدیر کرد و بر استمرار برنامه‌های ترکیبی ورزشی و عقیدتی در طول سال تأکید نمود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید