۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۱:۱۷
کد خبر : 9757758
۱۹:۳۸

۱۴۰۵/۰۲/۱۵

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان با حضور در سنگر تعلیم و تربیت، از جهادگر عرصه علم و بصیرت تجلیل کرد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان با حضور در سنگر تعلیم و تربیت، از جهادگر عرصه علم و بصیرت تجلیل کرد
در چهارمین روز از گرامیداشت هفته مقام معلم، سرهنگ پاسدار حاتم عبیداوی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دشت آزادگان، با رزمنده‌وار و مشتاقانه در دفتر مدیر آموزش و پرورش این شهرستان حضور یافت تا بار دیگر ثابت کند سنگر علم و معرفت، بی‌نشان از سنگر جهاد و شهادت نیست.

به گزارش خبرگزاری بسیج دشت آزادگان سرهنگ پاسدار حاتم عبیداوی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دشت آزادگان، امروز با حضور حماسی و انقلابی خود در دفتر فواد طائی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، ضمن پاسداشت یاد و خاطره شهید والامقام استاد مرتضی مطهری و تکریم مقام رفیع معلم، از تلاش‌های شبانه‌روزی این مدیر جهادگر در سنگر تعلیم و تربیت تجلیل به عمل آورد.

 

در این دیدار که با فضایی سرشار از صمیمیت و روحیه انقلابی برگزار شد، فرمانده بسیج دشت آزادگان با اهدای لوح تقدیر، از زحمات بی‌وقفه فواد طائی در راستای اعتلای نظام آموزشی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میان نسل آینده‌ساز انقلاب اسلامی قدردانی کرد.

عبیداوی در این مراسم تأکید کرد: جامعه امروز ما بیش از هر زمان دیگری به معلمان بسیجی و انقلابی نیاز دارد؛ معلمانی که مکتب شهید مطهری را سرلوحه کار خود قرار دهند و دانش‌آموزان را برای ساختن تمدن نوین اسلامی آماده کنند.

مدیر آموزش و پرورش دشت آزادگان نیز ضمن تشکر از این حضور ارزشمند، خاطرنشان کرد: افتخار ما این است که در کنار رزمندگان و بسیجیان غیور، پرچدار علم و بصیرت در شهرستان باشیم و راه شهیدان تعلیم و تربیت را ادامه دهیم.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید