۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۰:۰۴
کد خبر : 9757885
۰۹:۴۴

۱۴۰۵/۰۲/۱۶

۲ مدرسه ویژه دانش‌آموزان استثنایی در نیشابور افتتاح شد

۲ مدرسه ویژه دانش‌آموزان استثنایی در نیشابور افتتاح شد
با حضور معاون وزیر آموزش‌وپرورش و مسئولان استانی، دو مدرسه تخصصی ویژه دانش‌آموزان نابینا و مبتلا به اوتیسم در شهرستان نیشابور با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از نیشابور، آیین افتتاح مدرسه نابینایان «حاج علی‌اکبر رخصت» و مدرسه اوتیسم «حاجیه مهری‌سادات اسداللهی» با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور و جمعی از خیرین مدرسه‌ساز برگزار شد.

مهدی دونده، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در این مراسم، با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به حقوق افراد دارای معلولیت، اظهار کرد: معلولیت محدودیت نیست و وظیفه تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مسئول، برنامه‌ریزی دقیق برای پاسخگویی به نیازهای آموزشی و اجتماعی این قشر است.

وی با اشاره به آمار افراد دارای معلولیت در این شهرستان گفت: در نیشابور حدود ۱۱ هزار فرد دارای معلولیت ساکن هستند که از این تعداد، یک‌هزار و ۸۰۰ نفر دارای آسیب بینایی و ۲۳۰ نفر مبتلا به اوتیسم می‌باشند. افتتاح این مراکز تخصصی، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت آموزش و توانمندسازی این دانش‌آموزان است.

شتاب‌گیری نهضت مدرسه‌سازی در نیشابور

فرماندار ویژه نیشابور با اشاره به اولویت‌های دولت چهاردهم در تحقق عدالت آموزشی، افزود: در راستای اجرای طرح عدالت در توسعه فضاهای آموزشی در خراسان رضوی، ۷۱۵ پروژه در سطح استان تعریف شده است که ۴۰۰ کلاس درس آن به شهرستان نیشابور اختصاص دارد.

دونده تصریح کرد: با مشارکت ارزشمند خیرین و همت اداره‌کل نوسازی مدارس، توسعه زیرساخت‌های آموزشی در نیشابور شتاب گرفته است، به‌طوری که از شهریور سال گذشته تاکنون، به‌طور میانگین هر ۱۵ روز یک پروژه آموزشی یا فرهنگی در این شهرستان افتتاح شده است.

این دو واحد آموزشی در یک مجموعه خیرساز با زیربنای ۲۵۰ مترمربع احداث شده‌اند. برای تکمیل این پروژه مجموعاً ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است که نیمی از آن از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی و نیمی دیگر توسط خیرین نیک‌اندیش، «غلامعلی رخصت» و «غلامرضا صارمی» (به یادبود مرحومه نوراللهی) تأمین گردیده است.

فرماندار نیشابور در پایان ضمن قدردانی از نقش‌آفرینی خیرین در ارتقای زیرساخت‌های تعلیم و تربیت، این اقدام را پشتوانه‌ای ارزشمند برای گسترش فرصت‌های برابر آموزشی در شهرستان برشمرد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید