۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
11:15
کد خبر : 9758044
۱۹:۲۳

۱۴۰۵/۰۲/۱۷

برپایی نمایشگاه «دادگاه نیمه تمام» در نیشابور

نمایشگاه تعاملی و اجتماعی با عنوان «دادگاه نیمه تمام» با هدف آگاهی‌بخشی درباره معضلات سقط جنین و حمایت از مادران باردار در معرض خطر در نیشابور دایر شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، محمدباقر مروی، مسئول اجرایی این مرکز، در تشریح اهداف این نمایشگاه اظهار کرد: موضوع اصلی این نمایشگاه، فرزندی است که والدینش در دو ماهگی بارداری اقدام به سقط او کرده‌اند. در این فضای نمادین، پدر و مادر در جایگاه متهم قرار می‌گیرند تا کودکِ ناتمام‌مانده، حرف‌های دلش را بزند. کودکی که خواهان زنده ماندن و دیدن آینده خود است و از مادرش می‌پرسد چرا اجازه نداد زندگی کند.

مروی افزود: این فضا فضایی برای اعتراف و بازتاب احساسات است؛ جایی که مادران ممکن است دلایل سقط یا پشیمانی خود را بیان کنند و جامعه با عمق این تراژدی‌ها آشنا شود.

مسئول اجرایی مرکز نفس نیشابور از استقبال بسیار خوب مردم خبر داد و گفت: از شب اول حضور مخاطبان چشمگیر بود. ما هر شب سانس‌های مشخصی را برگزار کردیم که تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر از این نمایشگاه بازدید کرده‌اند که نشان‌دهنده علاقه افراد به شنیدن این داستان‌ها و درک ابعاد عاطفی موضوع است.

جلوگیری از سقط ۱۰۲۰ جنین در نیشابور

 مروی با اشاره به فعالیت‌های عملیاتی مرکز نفس نیشابور اعلام کرد: خدا را شکر، از زمان تأسیس مرکز نفس در نیشابور تاکنون توانسته‌ایم حدود ۱۰۲۰ فرزند را از چنگال سقط نجات دهیم.

وی افزود: این موفقیت حاصل همکاری شبکه بهداشت، مردم‌خیران و نهادهای فرهنگی است. ما مادرانی را که از طریق شبکه بهداشت یا معرفی مردم به ما مراجعه می‌کنند را تحت پوشش کامل قرار می‌دهیم. حمایت‌های ما شامل کمک‌های مالی مستقیم در دوران بارداری و پس از تولد، و همچنین مشاوره‌های فرهنگی و روانشناختی بود تا مانع از تصمیم به سقط شوند.

افتخار ملی برای نیشابور

 مروی به دستاوردهای افتخارآمیز این مرکز اشاره کرد و گفت: مرکز نفس نیشابور به دلیل فعالیت‌های گسترده و مؤثر، در سطح کشوری به عنوان یک نمونه موفق شناخته شده است. سال گذشته نیز خانم سیمین رودی، مدیر این مرکز، موفق به دریافت «نشان ملی مادری» شدند. این افتخارات نشان‌دهنده جایگاه ویژه نیشابور در حوزه حمایت از مادران و کودکان در خطر است.

انتهای خبر/

انسیه سعادتی
نویسنده: انسیه سعادتی

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید