۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۱:۴۱
کد خبر : 9758395
۱۷:۳۱

۱۴۰۵/۰۲/۱۸

بالاترین اجرها نوشیدن شربت گوارای شهادت است

بالاترین اجرها نوشیدن شربت گوارای شهادت است
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه سپاه سیب و سوران بیان کرد:بالاترین اجرها برای انسانی که در راه خدا مبارزه می‌کند، نوشیدن شربت گوارای شهادت است

به گزارش خبرگزاری بسیج در شهرستان سیب و سوران در راستاری گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و آغاز هفته بسیج سازندگی غبار روبی مزار شهید عبدالطیف دهواری در شهرستان سیب و سوران و شهید محمد علی درازهی در شهر هیدوچ با مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه سپاه سیب و سوران حضور معاون فرماندار شهرستان و جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب و سوران  جانشین فرمانده نیروی انتظامی و مسئول دفتر عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی شورای اداری شهرستان و بسیجیان انجام گردید.


مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب و سوران حجت الاسلام احمد سیاسر گفت:بالاترین اجرها برای انسانی که در راه خدا مبارزه می‌کند، نوشیدن شربت گوارای شهادت است.


وی افزود:تا امروز، هیچ قدرتی نتوانسته است دلهای مردم را از تعظیم و تجلیل شهدا، شهادت و ارزشهای انقلاب خالی کند ما شهادت را که در شرع مقدس می‌شناسیم و در روایات و آیات قرآن از آن نشانی می‌بینیم، معنایش این است که انسان به دنبال هدف مقدسی که واجب، یا راجح است، برود و در آن راه، تن به کشتن هم بدهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید