۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
20:09
کد خبر : 9758524
۰۸:۰۸

۱۴۰۵/۰۲/۱۹

جز خوانی قرآن کریم توسط نوجوانان صالحین 

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهیده سندگل گفت: نوجوانان صالحین حوزه مقاومت بسیج شهیده سندگل، گرد هم آمدند تا با تلاوت قرآن و زمزمه دعای سلامتی آقا امام زمان (عج)، پیوندی عمیق‌تر با آموزه‌های دینی و یاد امام زمان (عج) برقرار کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از سپاه شهرستان زاهدان، شیواسنجری فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهیده سندگل درگفتگو باخبرنگاربسیج گفت: به‌منظور تقویت معنویت و انس بیشتر نوجوانان با قرآن کریم و دعا، محفلی با حضور حلقه صالحین ویژه نوجوانان با استقبال پرشور اعضای حلقه برگزار شد.

سنجری ادامه داد: در این محفل معنوی، ابتدا سوره مبارکه فتح برای پیروزی رزمندگان اسلام، تلاوت شد و پس از آن نوجوانان با حضور قلب، دعای سلامتی امان زمان (عج) را زمزمه کردند، که فضای جلسه را سرشار از عشق و انتظار مهدوی ساخت.

فرمانده حوزه شهیده سندگل اظهار داشت: این برنامه با هدف ایجاد پیوندی عمیق‌تر میان نوجوانان و تعالیم دینی با حضور مربی گرامی خانم الهام خسروی برگزار شد و با استقبال گرم نوجوانان روبه‌رو گشت.

وی بیان کرد:این جلسات فرصتی است تا نوجوانان در کنار دوستانشان، با قرآن و دعا بیشتر انس بگیرند و از فضای معنوی آن بهره مند شوند.

 شیوا سنجری در پایان تصریح کرد:خواندن سوره فتح و دعای سلامتی حضرت ولی عصر (عج)،حس آرامش خاصی دارد و باعث می‌شود در مسیر زندگی، به یاد خدا باشیم و از امام زمان (عج) یاری بخواهیم.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید