
به گزارش خبرگزاری بسیج سپاه شهرستان ایرانشهر،نمایشگاه صنایع دستی توسط گروه یاس جمعیت هلال احمر شهرستان ایرانشهر در تجمعات شبانه برگزار شد.
محمدرضا رضا کرد رئیس هلال احمر گفت:در راستای گرامیداشت هفته هلالاحمر و به منظور بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی و هنری داوطلبان در جهت ترویج روحیه خودباوری و نشاط اجتماعی، غرفه صنایع دستی و هنرهای بومی توسط اعضای تیمهای یاس در محل تجمعات شبانه شهرستان ایرانشهر برپا شد.
وی افزود:این اقدام که با رویکردی نوآورانه در حاشیه برنامههای هفته هلالاحمر صورت پذیرفت، بستری مناسب برای بازنمایی توانمندیهای هنری اعضای داوطلب و تعامل مستقیم با آحاد جامعه فراهم آورد.
وی بیان کرد:اعضای تیمهای یاس با عرضه آثار هنری و صنایع دستی خود، ضمن تأکید بر ارزشهای کارآفرینی و مهارتآموزی، بستری را برای آشنایی هرچه بیشتر شهروندان با هویت فرهنگی و هنری کشور ایجاد نمودند.