۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:19
کد خبر : 9759112
۱۲:۲۳

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

طبس رتبه برتر خراسان جنوبی در کمک به بازسازی عتبات عالیات

طبس رتبه برتر خراسان جنوبی در کمک به بازسازی عتبات عالیات را در سال گذشته کسب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، مهریان جانشین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات طبس گفت: مردم ولایت‌مدار طبس در سال ۱۴۰۴ بیش از ۸ میلیارد تومان کمک نقدی و همچنین ۱۰۰ میلیون تومان طلا برای ساخت و توسعه عتبات عالیات اهدا کردند.

مهریان افزود: سرانه کمک هر شهروند طبسی از ۲۴ هزار تومان به حدود ۷۶ هزار تومان افزایش یافته و شهرستان طبس با ۳۱۷ درصد تحقق تعهدات رتبه برتر استان خراسان جنوبی را کسب کرده است.

وی از فعالیت ۵۰۰ بافنده فرش در قالب ۴۰ دار قالی خبر داد و گفت: سال گذشته ۳۴۱ متر مربع فرش دستباف برای کمک به بازسازی عتبات عالیات در طبس تولید شد.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات طبس افزود: موکب اربعین حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس نیز با ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه در ایام اربعین به مدت ۱۲ روز در کاظمین از زائران امام حسین(ع) پذیرایی کرده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی هم به مشارکت گسترده مردم استان در توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: با وجود شرایط اقتصادی، میزان کمک‌های مردمی در استان به ۳۵ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده ارادت مردم به اهل‌بیت(ع) است.

جوینده با اشاره به اجرای طرح «پویش کاشی» برای صحن حضرت زینب(س) در کربلا گفت: در این طرح هر سهم کاشی ۳۰۰ هزار تومان تعیین شده و نام مشارکت‌کنندگان بر پشت کاشی‌ها ثبت و در صحن نصب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری صدا و سیما 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید