۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:24
کد خبر : 9759179
۰۰:۳۱

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی سمنان: نجات ۵۶۷ نوزاد از سقط در استان، تضمین آینده ایران است

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان سمنان گفت: ۵۶۷ نوزاد در سه سال فعالیت مراکز «نفس» این استان از سقط عمدی نجات یافتند و این کودکان آینده‌سازان و تضمین‌کنندگان امنیت و اقتدار ایران اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار بسیج از گرمسار، ابوالفضل منشی‌زاده شامگاه سه‌شنبه‌ در تجمع «شب‌های اقتدار» هفتاد و سوم در جمع مردم گرمسار بیان کرد: حمله به کشور فقط یک اقدام نظامی نبود، بلکه دشمن اهداف دیگری را نیز دنبال می‌کرد و تلاش داشت آینده و نسل جوان ایران اسلامی را هدف قرار دهد.

وی با اشاره به روایت مطرح شده درباره مدرسه «میناب» افزود: مردم تصور نکنند بمباران یک مدرسه فقط حمله به یک مرکز آموزشی است، بلکه دشمن می‌خواهد این پیام را منتقل کند که به دنبال از بین بردن نسل ایرانی و نسل جوان کشور است.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی سمنان ادامه داد: امروز قوت و اقتدار ایران اسلامی به نسل جوان وابسته است؛ همان جوانانی که در نقاط مختلف کشور برای تامین امنیت و دفاع از میهن در حال خدمت هستند.

وی بیان کرد: اگر نسبت به آینده جمعیت و حفظ نسل جوان بی‌توجه باشیم، در سال‌های آینده با چالش‌های جدی مواجه خواهیم شد و کشور در مسیر پیری قرار می‌گیرد.

منشی‌زاده با اشاره به دغدغه‌های رهبر شهید درباره مساله جمعیت گفت: رهبر شهید بارها نسبت به پیری جمعیت هشدار دادند و این موضوع را از نگرانی‌های اصلی کشور عنوان می‌کردند.

وی با مقایسه آمار فوتی‌های کرونا و سقط جنین در کشور افزود: در دوران اوج کرونا روزانه حدود ۷۰۰ نفر در کشور جان خود را از دست می‌دادند و همه امکانات و ظرفیت‌ها برای کنترل این بیماری بسیج شده بود.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی سمنان خاطرنشان کرد: طبق آمار موجود که مربوط به ۲ سال گذشته است، روزانه چندبرابر آمار مرگ کرونا جنین سالم و شرعی در کشور سقط می‌شد که این مساله زنگ خطری جدی برای آینده ایران اسلامی است.

وی از تلاش فعالان حوزه جمعیت و مراکز «نفس» خبر داد و گفت: مراکز نجات فرزندان سقط با هدف جلوگیری از سقط عمدی در کشور و استان سمنان راه‌اندازی شد و اقدامات موثری در این حوزه انجام داد.

وی با قدردانی از حمایت مسوولان شهرستان گرمسار افزود: مرکز «نفس» این شهرستان با حمایت فرماندار و امام جمعه حدود یک سال است فعالیت خود را آغاز کرده و دستاوردهای ارزشمندی در جلوگیری از سقط جنین داشت.

فعالیت ۱۰ مرکز «نفس» در استان سمنان

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی سمنان گفت: اکنون ۱۰ مرکز «نفس» در استان فعال است و حدود ۸۰ نیروی تخصصی شامل پزشکان زنان و زایمان، ماماها، پرستاران، روانشناسان و فعالان حوزه جمعیت در این مراکز فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این مراکز با رویکرد جهادی برای حفظ فرزندان و حمایت از خانواده‌ها تلاش می‌کنند و اقدامات آنان نتایج قابل توجهی به همراه داشته است.

مسوول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان سمنان با بیان اینکه طی سه سال فعالیت جهادی مراکز «نفس» در استان، تاکنون ۵۶۷ نوزاد از سقط عمدی نجات پیدا کردند، تاکید کرد: این نوزادان، آینده‌سازان کشور و تضمین‌کنندگان امنیت و اقتدار ایران اسلامی خواهند بود و در سال‌های آینده همانند نسل امروز در میدان دفاع و خدمت حضور خواهند داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید